«Εχασε» δύο φίλους ο Σιρίγκου

«Εχασε» δύο φίλους ο Σιρίγκου

Gazzetta team
«Εχασε» δύο φίλους ο Σιρίγκου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σαλβατόρε Σιρίγκου, είναι ανάμεσα σε αυτούς που θρηνούν τον χαμό δικών τους ανθρώπων.

Ο 28χρονος βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το φιλικό με το Βέλγιο όταν ενημερώθηκε για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Ο πρώην άσος της Παλέρμο έμαθε ότι η σύζυγός του είναι καλά, όμως δεν ίσχυε το ίδιο με τους Ιταλούς φίλους του, Πιερ Ινοτσέντι και Στεφάν Αλμπερτίνι, αφού οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Chez Livio, έχασαν τη ζωή τους από τους πυροβολισμούς των τρομοκρατών στο Bataclan.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα