Ανεβάζει ρυθμούς ο Τελάντερ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Τελάντερ

Gazzetta team
Ανεβάζει ρυθμούς ο Τελάντερ

bet365

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επιστρέφει ο Ράσμους Τελάντερ, δίνοντας μία ακόμη λύση στον Αντρέα Στραματσόνι για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ο Δανός σέντερ μπακ είχε ένα σερί αγώνων ως βασικός στην καρδιά της «πράσινης» άμυνας, πετυχαίνοντας και το γκολ που χάρισε όλους τους βαθμούς στην Ξάνθη. Ωστόσο ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να επανέλθει στη δράση.

Η επιστροφή του δεν είναι μακριά, αφού τη Δευτέρα (16/11) αναμένεται να ακολουθήσει το φουλ πρόγραμμα της ομάδας και πλέον θα υπολογίζεται κανονικά από τον Αντρέα Στραματσόνι, που θα έχει μία επιπλέον λύση στα χέρια του για τη συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα