Παρασκευή και 13…

Παρασκευή και 13…

Παρασκευή και 13…

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία σκέψη στο blog του στο Gazzetta.gr και απλά την μοιράζεται.

Είχα σκεφθεί να γράψω σήμερα διάφορα για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά κάτι τέτοιες νύκτες σαν την χθεσινή μας προσγειώνουν σε άλλες πραγματικότητες.

Τι να πεις τώρα για τα "δικά μας", όταν καίγεται ο κόσμος.

Δεν ήθελα να γράψω τίποτα, απλά μου ήρθε τώρα μία σκέψη και είπα να την καταγράψω. Ίσως είναι μία χαζομάρα μου αυτή η σκέψη, αλλά ειλικρινά θέλησα να τη μοιραστώ.

Πόσο τυχαίο να είναι ότι διάλεξαν Παρασκευή και 13 για το κτύπημα…

 

Παρασκευή και 13 που όλοι ξέρουμε ότι θεωρείται η πιο κακότυχη ημέρα στις Αγγλοσαξονικές, Γαλλικές, Γερμανικές και Πορτογαλικές περιοχές του κόσμου.

Και τι σύμπτωση: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου του 1307 έγινε η σφαγή των Ναιτών ιπποτών κατόπιν εντολών του Γάλλου βασιλιά Φιλίππου του Δ’ του Ωραίου, όπως μας βγάζει μία γρήγορη αναζήτηση στο Ίντερνετ.

Θα μου πείτε, τι σημασία έχει; Σημασία έχουν οι ψυχές που εφυγαν. Κι αυτές που κινδυνεύουν να χαθούν.

Κι έτσι είναι. Απλά ήθελα να μοιραστώ μία, έστω χαζή, σκέψη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.