Θεοδωρίδης: «Αν συμβεί το παραμικρό...»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Αν συμβεί το παραμικρό...»

bet365

Τι ζήτησε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας η οποία διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για το Σάββατο της 21ης Νοεμβρίου. Από πλευράς «ερυθρολεύκων» έδωσαν το παρών οι κ.κ. Θεοδωρίδης, Καραπαπάς και Παναγόπουλος οι οποίοι στάθηκαν στα όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο έφερε και σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε πολύ ήρεμο κλίμα (σ.σ. κάτι το οποίο προκύπτει και από τις δύο πλευρές σύμφωνα με το ρεπορτάζ) με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ζητάνε από την αστυνομία να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα φέρνοντας πάντα ως παράδειγμα τα όσα έγιναν στο περσινό ματς.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης μάλιστα ζήτησε το παιχνίδι να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια (και πως τέτοια είναι η πρόθεση των «ερυθρολεύκων») και πως «αν συμβεί το παραμικρό ηθικούς αυτουργός θα είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα