Παραμένει ανεπιθύμητος ο Κάκος

Παραμένει ανεπιθύμητος ο Κάκος

Σταύρος Σουντουλίδης
Παραμένει ανεπιθύμητος ο Κάκος

bet365

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Σύνδεσμοι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και διαφώνησαν, όπως ήταν αναμενόμενο, για το θέμα του Τάσου Κάκου.

Οι Συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να βλέπουν αρνητικά την συνεργασία της ΠΑΕ με τον πρώην διεθνή διαιτητή. Κι αυτό επανέλαβαν στα στελέχη της ομάδας τονίζοντας ότι η παρουσία του θα δημιουργήσει προβλήματα στον σύλλογο.

Τόσο ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όσο και η Μαρία Γκοντσάροβα ανέλυσαν το σκεπτικό του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Τάσο Κάκο, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα μεταφέρουν στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τη θέση των οργανωμένων.

Ανάμεσα στα διάφορα θέματα που συζήτησαν οι δύο πλευρές ήταν αυτό που αφορά την έκδοση κάρτας φιλάθλου, με τους οπαδούς να θεωρούν ότι η ΠΑΕ πρέπει να αντιδράσει στο συγκεκριμένο μέτρο, καθώς όπως πιστεύουν θα αποτρέψει αρκετό κόσμο από το να πηγαίνει στα γήπεδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα