Έξτρα προπόνηση με βάρη ο Ρομπέρτο (vid)
Ο Ρομπέρτο κάνει προπονήσεις ακόμα και σε ρεπό, ανεβάζοντας βίντεο την ώρα που κάνει βάρη στο γυμναστήριο.
Η διακοπή σίγουρα προσφέρεται για κάποιες ανάσες πριν την επανεκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό με το τεχνικό τιμ να έχει χορηγήσει ρεπό για Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και τους παίκτες να επιστρέφουν στον Ρέντη την Πέμπτη με διπλή προπόνηση.
Ο Ρομπέρτο όμως δουλεύει για την ομάδα ακόμα και στο ρεπό του. Κάτι που κάνουν και άλλοι παίκτες των Πειραιωτών. Ο Ισπανός τερματοφύλακας επένδυσε μεταξύ άλλων τον ελεύθερο χρόνο του στο γυμναστήριο του Ολυμπιακού. Δείτε και το βίντεο που ανέβασε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
