Ο ΠΑΟΚ πάει στο Μάντσεστερ

Ο ΠΑΟΚ πάει στο Μάντσεστερ

bet365

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στο συνέδριο της ECA που διοργανώνεται 12-13 Νοεμβρίου στο Μάντσεστερ και οι επαφές για θέματα ακαδημιών.

Πέμπτη και Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στο Μάντσεστερ συνέδριο της Ενωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) σε συνεργασία με την Πρέμιερ Λιγκ και την Μάντσεστερ Σίτι για θέματα που αφορούν τις ακαδημίες.

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο συνέδριο, το οποίο κατά την πρώτη ημέρα του θα εστιάσει στις μετακινήσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών και την αδειοδότηση των ποδοσφαιρικών ακαδημιών, ενώ θα υπάρξει και μια παρουσίαση της ακαδημίας της Σίτι, με παρεμβάσεις ειδικών από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τη γερμανική ομοσπονδία.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με παράγοντες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να επισκεφθούν τις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις για να συλλέξουν εμπειρίες γύρω από τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών της περιοχής του Μάντσεστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα