Ο Κουλούρης και οι άλλοι…

Gazzetta team
Ο Κουλούρης και οι άλλοι…

bet365

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ευθύμης Κουλούρης σκοράρει συνεχώς κερδίζοντας με διαφορά τα πρωτεία από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ.

Ο «έλεγχος» των δανεικών «παραδόθηκε» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους δώδεκα ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Ευθύμης Κουλούρης (Ανόρθωση-ΑΕΚ Λάρνακας 1-1)

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Κουλούρης, κλέβοντας τις εντυπώσεις στην Κύπρο. Ο νεαρός φορ πέρασε ως αλλαγή στο 62′ και στο 72′ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να χαρίσει έναν πολύ σημαντικό πόντο στην ομάδα του.

Φακούντο Περέιρα (Γκαμπάλα-Ίντερ Μπακού 1-1)

Για 89 λεπτά αγωνίστηκε ο Φακούντο Περέιρα με την φανέλα της Γκαμπάλα στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ Μπακού. Ο Αργεντινός μέσος ήταν εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι και έφτιαξε πολλές φάσεις για τους συμπαίκτες του, αλλά η ομάδα τους δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Νέα Σαλαμίνα-Παραλίμνι 3-1)

Εκτός έδρας ήττα για το Παραλίμνι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και περαιτέρω υποχώρηση στην βαθμολογία. Ο Παπαδόπουλος πέρασε στον αγώνα στο 85′ όταν όλα είχαν κριθεί.

Αχιλλέας Πούγγουρας / Δημήτρης Γιαννούλης (Λεβαδειακός-Βέροια 1-1)

Βασικοί και αναντικατάστατοι οι δύο νεαροί αμυντικοί συνεχίζουν τις εξαιρετικές παρουσίες με την φανέλα της Βέροιας. Στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όντας άκρως θετικοί.

Κρίστι Κιόσε / Δημήτρης Πόποβιτς (Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0)

Άλλη μία νίκη για τον Πανσερραϊκό εντός έδρας κόντρα στην Καρδίτσα, με πρωταγωνιστή τον Φουρτάδο. Οι Σερραίοι δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και αρχίζουν να μαζεύουν σημαντικούς βαθμούς. Ο Κιόσε δεν αγωνίστηκε καθόλου ενώ ο Πόποβιτς ξεκίνησε στην βασική 11άδα και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα.

Γιάννης Τσολακίδης (Πανελευσινιακός-Τρίκαλα 0-1)

Βασικός και άκρως θετικός ο Τσολακίδης στην εντός έδρας ήττα της Ελευσίνας κόντρα στα δυνατά Τρίκαλα. Ο νεαρός παίκτης κάλυψε σε ένα ακόμα παιχνίδι την θέση του δεξιού μπακ για όλο τον 90λεπτο έχοντας θετική απόδοση.

Στέφανος Πολύζος (Ολυμπιακός Βόλου-Παναιγιάλειος 2-1)

Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Πολύζος στην νίκη της ομάδας του επί του Παναιγιάλειου ξεκινώντας στην βασική 11άδα. Η ομάδα του Βόλου πέτυχε μία σπουδαία νίκη και κατάφερε να μείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις της κορυφής.

Νίκος Βασαΐτης / Κώστας Παναγιωτούδης (ΑΠΕ Λαγκαδά-Εθνικός Αγιονερίου 1-1)

Καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκαν οι Παναγιωτούδης και Βασαΐτης στην εντός έδρας ισοπαλία της ΑΠΕ Λαγκαδά με τον Εθνικό Αγιονερίου, έχοντας αμφότεροι πολύ καλή απόδοση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στο 94′ με γκολ του Βεϊδαμενίδη.

Σάββας Τουμανίδης (Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καβάλας 1-5)

Την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της Καβάλας πραγματοποίησε ο νεαρός μέσος, περνώντας ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με 1-5. Ο Τουμανίδης πέρασε στον αγώνα στο 75′, πήρε λεπτά ψυχολογίας και περιμένει τις επόμενες ευκαιρίες που θα του δώσει ο προπονητής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα