«Θολώνουν» τα νερά για Μέσι στη Μπαρτσελόνα

«Θολώνουν» τα νερά για Μέσι στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
«Θολώνουν» τα νερά για Μέσι στη Μπαρτσελόνα

bet365

Ιατρικά, η ημερομηνία του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/11), είναι πολύ νωρίς. Θεωρητικά και με δεδομένη την επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να παίξει, ίσως τα δεδομένα ν' αλλάξουν. Πάντως, ο Μπαρτομέου, «θόλωσε» τα νερά για τη συμμετοχή του Αργεντινού...

Ο «μάγος» των Καταλανών ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού κάτι παραπάνω από έναν μήνα, αφού είχε χτυπήσει στα τέλη Σεπτέμβρη σε ματς πρωταθλήματος με τη Λας Πάλμας.

Έκτοτε, οι Νεϊμάρ και Σουάρες... τραβούν το κουπί στην επίθεση των «μπλαουγκράνα» και μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε ότι δεν πρόκειται να προλάβει το ματς ο Μέσι, αφού η αποθεραπεία του παρουσίασε καθυστέρηση στην εξέλιξή της...

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, θέλησε ν' αφήσει να εννοηθεί ότι ίσως και να προλάβει ο Αργεντινός το μεγάλο παιχνίδι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στις 21 του μηνός και δήλωσε:

«Ελπίζω να μπορέσει να παίξει, καθώς η αποθεραπεία του εξελίσσεται βάσει σχεδίου και χρονοδιαγράμματος. Μακάρι να επιστρέψουν και οι διεθνείς μας υγιείς για να καταφέρουμε να νικήσουμε τους μεγάλους μας αντιπάλους».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα