Οι Άγγλοι για Σάντερλαντ και Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
Οι Άγγλοι για Σάντερλαντ και Μαζουάκου

bet365

Ο Αρτούρ Μαζουάκου φέρεται να παραμένει στο στόχαστρο της Σάντερλαντ. Με ποιές άλλες ομάδες συνδέουν τον παίκτη από το Νησί.

Σύμφωνα με την Sunderland Echo ο νεαρός μπακ απασχολεί έντονα την Σάντερλαντ που τον έχει τσεκάρει από κοντά και στην Ελλάδα και σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. όπως το Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Κατά τα άλλα οι Άγγλοι συνδέουν ξανά τον παίκτη με τις Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα, τονίζοντας πως οι είναι οι μεγάλοι αντίπαλοι της Σάντερλαντ ενώ τονίζεται πως οι Άγγλοι φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν κίνηση για τον παίκτη ακόμα και τον Γενάρη.

Ως προς την Άρσεναλ και τον Πάρντο το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει προ ημερών για τους scouts στο Φάληρο στο Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το ενδιαφέρον συλλόγων σαν τους 'Κανονιέρηδες'...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα