Και τυπικά... Στραματσόνι

Και τυπικά... Στραματσόνι

Gazzetta team
Και τυπικά... Στραματσόνι

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και τυπικά την πρόσληψη του Αντρέα Στραματόνι μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Εποχή Στραματσόνι και επίσημα στον Παναθηναϊκό, καθώς την Δευτέρα το μεσημέρι η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1976 στη Ρώμη. Ως ποδοσφαιριστής πρόλαβε να αγωνιστεί για λίγο στη Μπολόνια προτού ένας σοβαρός τραυματισμός τον οδηγήσει στην απόφαση να θέσει πρόωρο τέλος στην καριέρα του.

Προπονητικά ξεκίνησε το 2005 στις ακαδημίες της Ρόμα. Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες το 2007 και το 2010. Το 2011 αναλαμβάνει την ομάδα Νέων της Ίντερ και κατορθώνει να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League Νέων, το Next Gem Series! Στα τέλη Μαρτίου του 2012 αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα της Ίντερ αντικαθιστώντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Παρέμεινε μέχρι το τέλος Μαΐου του 2013. Επόμενος σταθμός η Ουντινέζε την οποία ανέλαβε το καλοκαίρι του 2014 και παρέμεινε για μια σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα