Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

Γιώργος Κοντογεώργης
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

bet365

Αν και ξεκίνησε το ματς σαν αφεντικό και προηγήθηκε, η Ρεάλ κατέρρευσε μετά την αποχώρηση του Ράμος και έχασε 3-2 από την Σεβίλλη. Πρώτη ήττα στη σεζόν για την ομάδα του Μπενίτεθ.

Πριν τον αγώνα στην Ανδαλουσία οι Merengues είχαν δεχθεί 4 γκολ σε 10 ματς στην Primera Division και στο ματς του Σάντσεθ Πιθχουάν δέχθηκαν 3 χωρίς καν η Σεβίλλη να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Η Ρεάλ έχασε κάθε σταθερότητα στην άμυνα μετά την αναγκαστική αλλαγή του Σέρχιο Ράμος, που σκόραρε με μυθικό ψαλιδάκι και τραυματίστηκε στην ίδια φάση, ενώ αισθητή ήταν και η απουσία του Κέιλορ Νάβας κάτω από τα δοκάρια. Βασικός ήταν ο Μπέιλ, επέστρεψε σαν αλλαγή ύστερα από απουσία δύο μηνών ο Χάμες Ροδρίγες, ανύπαρκτος στον αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που στο δεύτερο μέρος ειδικά ήταν αρνητικός. Η Ρεάλ πάει στη διακοπή με -3 από την Μπαρτσελόνα, την οποία αντιμετωπίζει στο Santiago Bernabeu όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Πολύ καλύτερα μπήκε στον αγώνα η Ρεάλ και αφού είχε καλή στιγμή με τον Ρονάλντο (10') ο Νάτσο τράνταξε το δοκάρι του Σέρχιο Ρίκο (11') με αριστερό σουτ εκτός περιοχής. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε τελικά στο 22' όταν ο Ισκο εκτέλεσε κόρνερ και ο Σέρχιο Ράμος με τρομερό ανάποδο ψαλίδι σκόραρε για ακόμα μία φορά σε βάρος της πρώην ομάδας του (0-1). Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός στην πτώση τραυματίσε τον ώμο του και παρότι το πάλεψε δεν κατάφερε να συνεχίσει. Ο Ρίκο είπε «όχι» στον Μπέιλ (24') και η πρώτη ευκαιρία της Σεβίλλης ήρθε στο 28' όταν η σέντρα του Τρεμουλινάς βρήκε στον Πέπε και πέρασε λίγο έξω.

Στο 32' έγινε οριστικό ότι ο Ράμος δεν μπορεί να συνεχίσει και έδωσε τη θέση του στον Βαράν. Τα σημάδια ήταν άσχημα από πριν, όμως με την αποχώρηση του Ισπανού στόπερ, τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα. Τέσσερα λεπτά αργότερα Κασίγια και Νάτσο άφησαν τη μπάλα να σκάσει στη μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ και ο Ιμόμπιλε το εκμεταλλεύτηκε με διαγώνιο δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση (1-1). Στο 40' ο Ιταλός δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ του στο ματς και γενικότερα με τους Ανδαλουσάνους αφού από το πέναλτι από νέα σέντρα του Τρεμουλινάς έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το ματς πήγε όπως το δεύτερο κομμάτι του πρώτου. Με την Ρεάλ να έχει φλύαρη κατοχή, άπαντες να σουτάρουν με την πρώτη ευκαιρία και την άμυνα και τον Κασίγια να είναι το αντίθετο της σιγουριάς. Μπέιλ (50'), Κροος (52'), Ρονάλντο (56') εκτέλεσαν χωρίς επιτυχία και στην πρώτη φάση που έκανε η Σεβίλλη, σκόραρε. Υστερα από πολύ όμορφη προσπάθεια από αριστερά, ο Κονοπλιάνκα γύρισε για τον Μπανέγα που έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία (2-1). Στο 63' ο Μπενίτεθ έβγαλε Ισκο και έβαλε Χάμες και στο 68' χάθηκε η τελευταία σοβαρή ευκαιρία για την Ρεάλ να διεκδικήσει τη νίκη.

 

Ο Ρονάλντο βρέθηκε στο ύψος της περιοχής αλλά αντί να δώσει στον Μόντριτς, σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 74' ο Εμερι έβαλε τον Φερνάντο Γιορέντε και δικαιώθηκε μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ολομόναχος από τη μικρή περιοχή νίκησε με κεφαλιά τον Κασίγια μετά τη σέντρα του Κονοπλιάνκα από δεξιά (δεύτερη ασίστ του Ουκρανού). Ο Κασίγια έκανε διπλή επέμβαση σε σουτ των Κονοπλιάνκα και Μπανέγα και στο 93' διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 με σουτ του Χάμες εκτός περιοχής.

Σεβίλλη (Ουνάι Εμερι): Σέρχιο Ρίκο, Τρεμουλινάς, Αντρεόλι (84' Κολοτζέτζακ), Ραμί, Μαριάνο, Ν' Ζονζί, Κριχόβιακ, Μπανέγα (78' Κρον-Ντέλι), Βιτόλο, Κονοπλιάνκα, Ιμόμπιλε (70' Γιορέντε).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ράφα Μπενίτεθ): Κασίγια, Ντανίλο, Πέπε, Ράμος (32' Βαράν), Νάτσο, Καζεμίρο, Κροος (78' Χεσέ), Μόντριτς, Ισκο (63' Χάμες Ροδρίγες), Μπέιλ, Ρονάλντο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα