ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-3

bet365

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε 3 γκολ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει (3-3) μέσα στην Τούμπα τον ουραγό, αλλά ψυχωμένο Πανθρακικό, που... απείλησε με το «διπλό»! Χοντρό «κράξιμο» στο φινάλε.

Σκορ και θέμα σήμερα στην Τούμπα από δύο ομάδες που έψαχναν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο ΠΑΟΚ άφησε βαθμούς στην Τούμπα, απέναντι στον Πανθρακικό που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να μη χάσει και τα κατάφερε. Το τελικό 3-3 είναι δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Αυτή η απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ ίσως να φέρει εξελίξεις στην Τούμπα καθώς ήδη μείνει πολύ πίσω στην βαθμολογία. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα. Ο κόσμος που βρέθηκε στην Τούμπα αποδοκίμασε παίκτες, προπονητή, αλλά και Δημητρόπουλο που έκανε πολλά λάθη με τις υποδείξεις του.
Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες
Από το 3-5-2 με Αστέρα Τρίπολής στο 4-4-2 με Κράσνονταρ και σήμερα στο 4-2-3-1 με Πανθρακικό. Ο Ιγκόρ Τούντορ μέσα σε διάστημα 7 ημερών θα παίξει με τρία διαφορετικά σύστημα, αλλά και με κάποιες εκπλήξεις στην 11αδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Σκόνδρας, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μαλεζάς και Τζιόλης. Αμυντικά χαφ οι Χαρίσης και Γκολάσα. Στον άξονα ο Πέλκας, στις πτέρυγες οι Ροντρίγκες και Ζάιρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακ.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Πουτουρίδης, αριστερά ο Παπαγεωργίου, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Μελλίσης και Σερφά. Αμυντικά χαφ οι Λαδάκης και Μεχία. Στον άξονα ο Ροτζέριο, στις πτέρυγες οι Μπαικαρά, Ντιγκινί και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασομέρης.
Έλαμψε ο Χαρίσης
ΠΑΟΚ και Πανθρακικό παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέμα στο πρώτο ημίχρονο, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τις περισσότερες φάσεις, όμως να υστερούν στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα της Κομοτηνής με σφιχτή άμυνα προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γλύκου και τα κατέφερε καθώς πέτυχε δύο όμορφα τέρματα. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Χάρης Χαρίσης. Ο 20χρονος έγραψε πολλά χιλιόμετρα, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστός στις μεταβιβάσεις, αλλά και στο ανέβασμα του ΠΑΟΚ. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για το γεγονός ότι η ομάδας τους ήταν πίσω στο σκορ.
Δύο όμορφα γκολ
Οι γηπεδούχοι μόλις στο 14' άνοιξαν το σκορ με τον Ροντρίγκες. Μετά από ωραία πάσα του Μακ, ο Κίτσιου έκανε την πλαγιοκόπηση βγάζοντας συρτή σέντρα με τον επερχόμενο Ροντρίγκες με σουτ ν' ανοίγει το σκορ. Ο Δικέφαλος μπορεί να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Ο Πανθρακικός βρήκε την ευκαιρία στην πρώτη οργανωμένη επίθεση να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 25' ο Παπαγεωργίου έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει αρχικά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Γλύκου.
Λάθος απόφαση και 1-2
Οι Θεσσαλονικείς στο 30' είχαν άλλη μια ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με τον Σερφά να βάζει σωτήρια το πόδι του στο σουτ του Μακ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ροτσέριο έφυγε από κανονική θέση με τον δεύτερο επόπτη να δίνει λανθασμένα οφσάιντ. Ο Πανθρακικός στο 42' πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Ποτουρίδη με ωραία σέντρα στην καρδία της άμυνας του ΠΑΟΚ ο Μπαϊκαρά έπιασε την κεφαλιά ανάμεσα από τους Τζιόλη και Μαλεζά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Γκολ από τα αποδυτήρια
Από τις αποδοκιμασίες στο πρώτο 45λεπτό πήγαμε στα «Μπράβο και μη σταματάς Δικέφαλε». Οι Θεσσαλονικείς που βελτιώθηκαν σε όλους τους τομείς ισοφάρισαν από τα αποδυτήρια (47) σε 2-2 με τον Ροντρίγκες και στο 61' πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Αθανασιάδη. Ο Χαρίσης με εκπληκτική κάθετη πάσα βρήκε τον Ροντρίγκες και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα πάνω του πιέζοντας την εστία του Πανθρακικού για ένα τρίτο γκολ.
Το πέναλτι, οι ευκαιρίες, και η επιστροφή Κλάους
Στο 53' είχαμε τον Πασχαλάκη να λέει δύο φορές όχι σε προσπάθειες των παικτών του Τούντορ. Στο 55' ο Δημητρόπουλος είπε όχι σε χέρι του Παπαγεωργίου με την Τούμπα να παίρνει φωτιά. Μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη η μπάλα βρίσκει καθαρά στο χέρι του αμυντικού του Πανθρακικού με τον διαιτητή να το θεωρώ ακούσιο Στο 61' ο Δικέφαλος πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Κλάους. Ο έμπειρος επιθετικός κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη που έπεσε στην γωνία του αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Στο 68' μετά από λάθος γύρισμα στον Πασχαλάκη ο Μακ πήρε την μπάλα όμως δεν μπόρεσε να τον πλασάρει χάνοντας ένα ακόμα τετ α τετ σήμερα.
Ματσάρα και 3-3
Στο 72' ο Πανθρακικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαϊκαρά από τον Κίτσιου, ωστόσο ο Δημητρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στο επιθετικό του Πανθρακικού. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ βρήκε τον Μπαϊκαρά, όμως η κίνηση του τελευταίου να συνεχίσει και στη συνέχεια να σωριαστεί κάτω ήταν η αιτία να του δείξει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Ο ΠΑΟΚ που είχε πολλά θέματα στην άμυνα κατάφερε να δεχθεί και τρίτο γκολ από τον Πανθρακικό με τον Μπαϊκαρά στο 77ο λεπτό. Ο Βάλνερ έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ τον Τούρκο επιθετικό σε θέση για γκολ και αυτός δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 3-3 Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ στο 80'. Μετά από μια αντεπίθεση ο Ντιγκινί, έκανε το σουτ με τον Γλύκο να διώχνει εντυπωσιακά.
Άναψαν τα αίματα
Προς το τέλος του αγώνα είχαμε και μια μικρή ένταση μεταξύ των παικτών. Ο Πασχαλάκης ένιωσε ένα τράβηγμα στην μέση κι ενώ είχε πέσει οι Μακ και Αθανασιάδη να του ζητάνε τον λόγο, Ο Αθανασιάδης μάλιστα τον τράβηξε από το αυτί με τον Δημητρακόπουλο να δείχνει την κίτρινη κάρτα στους Πασχαλάκη και Μακ


MAN OF THE MATCH: Ο Μπαϊκαρά με τα δύο γκολ που πέτυχε έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα. Ο Τούρκος ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και σίγουρα δικαιούται να είναι ο καλύτερος παίκτης του αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Τα 6 γκολ που σημειώθηκαν σήμερα στην Τούμπα προήλθαν από λάθη και στις δύο άμυνες. ΠΑΟΚ και Πανθρακικός είχε πολλά θέματα με τα προσωπικά μαρκαρίσματα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Χάρης Χαρίσης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις μια λάθος μεταβίβαση, ενώ στο δεύτερο ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον Ροντρίγκες για το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ. Αν ο Τούντορ είχε περάσει ένα πιο ξεκούραστο χαφ θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Ιγκορ Τούντορ φέρει ευθύνη για το τελικό 3-3. Το στήσιμο της ομάδας δεν ήταν καλό κυρίως στην άμυνα καθώς έβαλε δύο βαριά κορμιά απέναντι σε πολύ γρήγορους επιθετικούς. Ενώ η έμπνευση του να βάλει τον Σκόνδρα από τα αριστερά δεν έπιασε καθώς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έχασε δύο φορές τους Παπαγεωργίου και Μπαϊκαρά με αποτέλεσμα να σκοράρουν.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος και οι βοηθοί του είχαν πολλές λάθος υποδείξεις και σίγουρα έχουν ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα. Ο ρέφερι δεν έδωσε πέναλτι στο χέρι του Παπαγεωργίου μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη, ενώ δόθηκε οφ σαιτ σε αντεπίθεση του Πανθρακικού με τον Ροτζέιρο

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Την δεύτερη του ισοπαλία μετράει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του. Μετά την Ξάνθη στην πρεμιέρα ήρθε και αυτή απέναντι στον Πανθρακικό. Η διακοπή στο πρωτάθλημα δεν θα είναι ευχάριστη για τους Θεσσαλονικείς καθώς μετά το νέο στραβοπάτημα χάσανε και νέο έδαφος με την κορυφή. Αυτό ίσως να φέρει εξελίξεις, εκτός από την πρόσληψη του Κάκου, αλλά και αυτού του Χαλκιά, στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Τούντορ είναι σε δύσκολη θέση με τον Ιβάν Σαββίδη ν' αποφασίζει αν θα συνεχίζει να στηρίζει τον Κροάτη τεχνικό ή στην σύσκεψη που θα έχει με τους Αγγελίδη, Άρνεσεν, Γκοντσάρεβα... αποφασίσουν να τον τελειώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα