Νικηφόρο ντεμπούτο για Τεννέ

Νικηφόρο ντεμπούτο για Τεννέ

bet365

Επέστρεψαν στις νίκες Απόλλων Σμύρνης και Τρίκαλα, χαμένη ευκαιρία για Αχαρναϊκό, κόλλησαν στο μηδέν Αγροτικός Αστέρας και Λαμία.

Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης 3-0

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Απόλλωνα, που στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του Εργοτέλη στην Ριζούπολη. Το παιχνίδι δεν είχε γρήγορο ρυθμό, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο.

Αυτό, μάλιστα, είχε και αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με τον Αλμπάνη να κάνει τρομερή ενέργεια και να περνάει την κατάλληλη στιγμή στον Φαρινόλα, που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη, οι Κρητικοί επιχείρησαν να απαντήσουν, πήραν τα ηνία, όμως η Ταξιαρχία χτύπησε στην κόντρα. Δράστης, ο Τζιώρας, που με προβολή νίκησε τον Αθανασίου στο 70', με τον ίδιο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μπάμπης Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος (5' Ψιάνος), Δεληζήσης, Φατιόν, Κονέ, Παρπέξ, Φαρινόλα, Βάντερσον (54' Τζιώρας), Αλμπάνης (71' Συμελίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Γιαλούσης, Αυγενικού (85' Ντος Σάντος), Κυριακόπουλος, Γρομητσάρης, Ρέντζας, Κ. Καμαρά, Καλέ, Μπουρσέλης, Μάνος (70' Κούτρης), Ίνιατς (59' Παμλίδης).

Πανελευσινιακός - Τρίκαλα 0-1

Σε... γνώριμα εδάφη, αλλά και στις νίκες, επέστρεψαν τα Τρίκαλα, που φιλοξενήθηκαν από τον Πανελευσινιακό, επικρατώντας με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, ο κορμός των οποίων είναι ο περσινός της Ελευσίνας, κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Καρδίτσα και να πάρουν το τρίποντο, με το σκορ να μην είναι ενδεικτικό της εικόνας.

Αν και ήταν ανώτεροι, βρήκαν δίχτυα μόνο από την άσπρη βούλα, με τον Κουσκουνά να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στο 38', σε μία φάση που οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο. Νωρίτερα, σε μία από τις ελάχιστες καλές στιγμές του αγώνα, ο Στεφάνοβιτς είχε δοκάρι, ενώ στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι πήγε... σβηστό.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κακαράς, Γκεμίσης (68’ Δημόπουλος), Τσολακίδης, Μπαρμπόσα (48’ Πούρνος), Βιγιαφάνε (63’ Κορνελάτος), Μπλάνκο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Παπαργυρίου, Μακρίδης, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς (77’ Αρσενίεβιτς), Δουκάκης (63’ Χαροντάκης), Γκονζάλες (56’ Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 1-1

Στα... σκουπίδια πέταξε την ευκαιρία ο Αχαρναϊκός, που αν και προηγήθηκε και έπαιξε για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω, έμεινε στο 1-1 με την Καλλιθέα.

Ήταν το 30ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Κωστόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να νικάει τον Κατσούλη. Η απάντηση, όμως ήταν άμεση, με τον Αρναρέλη να το... παίρνει πάνω του και με προσωπική ενέργεια να ισοφαρίζει.

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα πήρε κόκκινη, με τον Λεβέντη να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Αχαρναϊκός, μάλιστα, βρήκεδίχτυα στην επόμενη φάση,με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Παρά την πίεση, πάντως, οι γηπεδούχοι δεν ξεκλείδωσαν εκ νέου την αντίπαλη άμυνα, ξοδεύοντας μία καλή ευκαιρία για ένα τρίποντο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Ιωαννίδης, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα (86' Παπατόλιος), Ματσούκας (55' Καλογερόπουλος), Αθανασίου, Ταμπάκης (74' Φιγκέιρα), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Τζάκσον (46' Παγώνης), Ρουσάκης (75' Γκίνης), Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης, Μπέλης (67' Σταύρου), Φράγκος, Αρναρέλλης, Λουκάνοβιτς

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 0-0

Στο μηδέν κόλλησαν Αγροτικός Αστέρας και Λαμία (0-0), με τους γηπεδούχους να πιέζουν αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και σκληροτράχηλη άμυνα του ΠΑΣ. Οι παίκτες του Διλμπέρη είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έφτιαξαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να τις τελειώσουν. Όσο περνούσε η ώρα, ο... μετρ της άμυνας, Βαζάκας, οπισθοχώρησε την ομάδα του και έτσι κατάφερε να πάρει τον βαθμό, κάτι που φάνηκε να είναι από την πρώτη στιγμή ο βασικός στόχος της Λαμίας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Καθάριος (46' Βελλίνης), Γέσιτς (86' Θεοδωρίδης), Οικονόμου, Τοπούζης (62' Γιάντσης).

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Λεάντρο, Κοντέων (89' Αλεξίου), Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τζόκιτς (62' Ν' Γκουέμ), Καραγιάννης (80' Πίντο), Νατσιόπουλος, Νεόφυτος, Καραλής.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα