Χωρίς κόσμο σήμερα η Θύρα 4!

Χωρίς κόσμο σήμερα η Θύρα 4!

bet365

ΠΑΟΚ, Τούμπα, Θύρα 4, αποτελούν έννοιες ταυτόσημες. Σήμερα η θρυλική θύρα των ΠΑΟΚτσήδων θα είναι άδεια...

Οι οργανωμένοι φίλοι του «Δικεφάλου» αποφάσισαν να απέχουν από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό αντιδρώντας στα μέτρα του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή και την υποχρεωτική έκδοση κάρτας φιλάθλου.

Όπως εξηγούν με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ «έξω από το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4 θα πραγματοποιηθεί κανονικά κερκίδα ενισχύοντας την αγαπημένη μας ομάδα», ενώ ξεκαθαρίζουν ότι «δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να επιβληθούμε για να δικαιωθούμε. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κόσμου ενάντια στον αντισυνταγματικό νόμο Κοντονή και την ταφόπλακα κάρτα οπαδού-ποδοσφαίρου».

Όποιος φίλος του ΠΑΟΚ θελήσει να εισέλθει στη θύρα 4 αυτό θα γίνει κάνει ανεμπόδιστα, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι όσοι φίλοι του Δικεφάλου έχουν εισιτήριο διαρκείας για τη θύρα 4 ή απλό εισιτήριο θα μπορούν να εισέρχονται στη θύρα 8, επίσης χωρίς να συναντήσουν κανένα πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα