Σοβαρά επεισόδια στο αεροδρόμιο (gTV & pics)

Σοβαρά επεισόδια στο αεροδρόμιο (gTV & pics)

Θοδωρής Βασίλης
Σοβαρά επεισόδια στο αεροδρόμιο (gTV & pics)

bet365

Tελικά η συνάντηση Σέρβων και Κροατών δεν αποφεύχθηκε. Xούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Ερυθρού Αστέρα συνεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο αεροδρόμιο στα Σπάτα. Δείτε το βίντεο του Gazzetta.gr με τα επεισόδια.

Το ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μύριζε μπαρούτι από την πρώτη στιγμή με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Ερυθρού Αστέρα και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να δίνουν ραντεβού στην Αθήνα για να λύσουν τις διαφορές τους.

Για τον λόγο αυτό η Αστυνομία βρισκόταν επί ποδός δύο ημέρες και παραμονή του αγώνα κατάφερε να αποσοβήσει πιθανό μακελειό μεταξύ των οπαδών.

Φαίνεται όμως, πως οι χούλιγκανς κατάφεραν να βρουν τρόπο να συναντηθούν στο αεροδρόμιο όπου και συνεπλάκησαν μεταξύ τους στον χώρο των αναχωρήσεων του Ελ. Εβενιζέλος.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 13:00 όταν περίπου 70 Σέρβοι συγκρούστηκαν με περίπου 25 Κροάτες, με τα επεισόδια να έχουν ως αποτέλεσμα των τραυματισμό 15 ατόμων, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι. Πάντως, πιο πριν Κροάτες είχαν φροντίσει να έρθουν σε μικρή συμπλοκή με μερίδα φίλων του ΑΠΟΕΛ που έχουν έρθει για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι πληροφορίες από την Κροατία πάντως μιλούσαν για 32 συλλήψεις και αρκετούς τραυματισμούς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα