Οι αποφάσεις του Σίλβα και η κροατική... κατασκοπεία! (pic)

Οι αποφάσεις του Σίλβα και η κροατική... κατασκοπεία! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι αποφάσεις του Σίλβα και η κροατική... κατασκοπεία! (pic)

bet365

Ο Σίλβα ετοιμάζει για βασικό τον Ερνάνι, όπως το σκεφτόταν από το Σάββατο, κάνοντας μία αλλαγή στο σχήμα του Ολυμπιακού. Πότε ανακοινώνει 11άδα. Περιμένουν βασικό Καμπιάσο οι Κροάτες!

Από το Σάββατο σας είχαμε μεταφέρει την πληροφορία για το γεγονός πως ο Ερνάνι προορίζεται για βασικός στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Και φυσικά όλα αφορούσαν στις δοκιμές ενδεκάδας του Μάρκο Σίλβα και ότι ο Πορτογάλος πήρε την θέση του Πάρντο. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ερνάνι θα είναι η μία και μοναδική διαφοροποίηση της ενδεκάδας των πρωταθλητών Ελλάδας γι' αύριο.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει δηλαδή αποφασίσει για μία ενδεκάδα με Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξιά (σ.σ. και ας έκανε φυσικοθεραπεία χθες και δεν ήταν στους βασικούς με τον Σαλίνο να δοκιμάζεται στην θέση του), Σιόβας και Μποτία κέντρο άμυνας και Μαζουάκου αριστερά.

Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι στον άξονα, δεκάρι ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Ερνάνι και αριστερό ο Σεμπά και φορ ο Ιντέγιε.

Με τον Μάρκο Σίλβα βέβαια θα πρέπει να υπάρχει πάντα μία επιφύλαξη διότι συνήθως κάνει μία με δύο εκπλήξεις ως προς το βασικό σχήμα, που προτίθεται να ανακοινώσει στους παίκτες του το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι Κροάτες περιμένουν τον Καμπιάσο βασικό!

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να έχει μελετήσει πολύ καλά τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όμως και ο Ζόραν Μάμιτς έχει πάρει τις πληροφορίες του γι' αυτό το παιχνίδι.

Η προσέγγιση του Μάμιτς θα είναι διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα στο Ζάγκρεμπ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία η... κατασκοπεία που έχει κάνει για τον Ολυμπιακό του αναφέρει πως ο Καμπιάσο θα είναι βασικός στον άξονα μαζί με τον Κασάμι...

- Δείτε στην Gallery την πιθανή διάταξη των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα