Ξεκαθάρισμα... κορυφής στη Μαδρίτη

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεκαθάρισμα... κορυφής στη Μαδρίτη

bet365

Στο Παρίσι, δεν τα κατάφεραν. Σήμερα, είναι το δεύτερο «ραντεβού» τους που παίρνει μορφή... ξεκαθαρίσματος για την κορυφή του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά το Ρεάλ – Παρί κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ σε... ανελέητες μάχες και αμφίρροπους ομίλους συμμετέχουν οι ομάδες του Μάντσεστερ.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον Άνχελ Ντι Μαρία να επιστρέφει στην... παλιά γειτονιά του, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζοντας αήττητες φέτος, δεν έχουν αφήσει κανένα περιθώριο σε Μάλμε και Σαχτάρ Ντόνετσκ και η μεταξύ τους, δεύτερη μάχη για φέτος, καθιστά το θετικό αποτέλεσμα... ανάγκη, στην προσπάθεια εξασφάλισης της κορυφής. Ακόμα και σε περίπτωση που ευνοηθούν οι Σουηδοί του ομίλου από το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ισπανία, όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να «σπάσει» η δυάδα...

Το δεύτερο και το τέταρτο γκρουπ έχουν ακόμα... πάρα πολύ ψωμί! Στο Β' γκρουπ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την κακή εμφάνιση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και χωρίς τον Μέμφις Ντεπάι απόψε, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την PSV Αϊντχόφεν στο άλλο ματς να φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ. Όλα ανοιχτά, όλα αμφίρροπα και οι «κόκκινοι διάβολοι» με ανάγκη για το απόλυτο στα εντός έδρας ματς ώστε να έχουν τύχη για την πρόκριση...

Η συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, Σίτι, συνεχίζοντας δίχως τους πολύτιμους Σέρχιο Αγουέρο και Νταβίντ Σίλβα, έχει ταξιδέψει στη Σεβίλλη για το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς, τους οποίους νίκησαν στο προηγούμενο παιχνίδι πριν από δύο εβδομάδες με γκολ του Ντε Μπρόινε στο φινάλε. Σε αυτό το γκρουπ, το τέταρτο των φετινών ομίλων, παρατηρούμε πως πέρα από την... πρωτοεμφανιζόμενη, Γκλάντμπαχ (υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους), τα τρία «εισιτήρια» μπορούν να καταλήξουν στα χέρια οποιουδήποτε.

Στο... παγωμένο Καζακστάν, η Αστάνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τρίτο όμιλο και οι Καζάκοι γνωρίζουν πως από σήμερα υπάρχει πιθανότητα ν' αποχαιρετήσουν την λαμπερή ευρωπαϊκή διοργάνωση, αν ηττηθούν από τους «ροχιμπλάνκος» και την ίδια στιγμή η Μπενφίκα, πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στη Γαλατασαράι, σε ένα επίσης ενδιαφέρον ζευγάρι των σημερινών παιχνιδιών της 4ης αγωνιστικής. Οι Τούρκοι παλεύουν να μπουν σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις, ειδικά μετά τη νίκη επί των «αετών» πριν από μερικά βράδια.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

Α' όμιλος:

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μάλμε

Η βαθμολογία:

1.Παρί 7

2.Ρεάλ 7

3.Μάλμε 3

4.Σαχτάρ 0

Β' όμιλος:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Αϊντχόφεν – Βόλφσμπουργκ

Η βαθμολογία:

1.Βόλφσμπουργκ 6

2.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4

3.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

4.PSV 3

Γ' όμιλος:

Αστάνα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπενφίκα – Γαλατασαράι

Η βαθμολογία:

1.Ατλέτικο 6

2.Μπενφίκα 6

3.Γαλατασαράι 4

4.Αστάνα 1

Δ' όμιλος:

Γκλάντμπαχ – Γιουβέντους

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι

Η βαθμολογία:

1.Γιουβέντους 7

2.Μάντσεστερ Σίτι 6

3.Σεβίλλη 3

4.Μπορούσια Γκλάντμπαχ 1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα