Λαμπρόπουλος: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Μάθαμε από τα λάθη μας»

bet365

Στην καλύτερη εικόνα της ΑΕΚ σε αυτό το ντέρμπι αναφέρθηκε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, τονίζοντας ότι η ομάδα θα ανέβει στη συνέχεια με τον Γκουστάβο Πογιέτ.

«Είχαμε τρία ντέρμπι εκτός έδρας, σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε ευκαιρίες να νικήσουμε, ήταν ένα δυνατό ματς και είμαστε κερδισμένοι» είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης και συμπλήρωσε: «Πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς από δω και πέρα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε ευκαιρίες, μάθαμε απ’ τα λάθη μας, δεν χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, αφού δεν ήρθε το γκολ είναι ικανοποιητικός ο βαθμός. Απ’ τα λάθη μας μάθαμε, δυστυχώς χάσαμε στο προηγούμενο ντέρμπι με ένα βαρύ σκορ αλλά μάθαμε».

Οσο για τον Γκουστάβο Πογιέτ, που έκανε ντεμπούτο στη Λεωφόρο, ο Λαμπρόπουλος είπε ότι «θέλει να περάσει τις δικές του τακτικές και σε βάθος χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα