Πετράκης: «Υπήρχε άγχος»

Πετράκης: «Υπήρχε άγχος»

Νίκος Τσιώκος
Πετράκης: «Υπήρχε άγχος»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε πως στον ΠΑΣ Γιάννινα υπήρχε άγχος και ότι εμπιστεύεται όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ.

Στο άγχος που είχαν οι παίκτες του λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε ότι έχει αποδείξει πως τους εμπιστεύεται όλους.

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για μας, που έπρεπε να το κερδίσουμε. Υπήρχε άγχος. Όλοι είχαν επίγνωση της δυσκολίας και της κατάστασης. Παίζαμε με μια ομάδα που είχε κίνητρο και ήταν σε καλή κατάσταση.

Με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο, στο οποίο δεν μπήκαμε καλά και κινδυνεύσαμε, μετά παίξαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Πιο πολύ είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παιδιών. Κερδίσαμε δίκαια, συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

 

Για το αν θα σπάσει η κακοδαιμονία: «Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβαίνουν όλα. Άλλα μπορούμε να τα επηρεάζουμε, άλλα όχι για την εξέλιξη ενός ματς. Πρέπει να επηρεάζουμε το κομμάτι εκείνο που μπορούμε. Δουλεύουμε καθημερινά για το καλό αποτέλεσμα. Η αξία πάντα υπάρχει στην ομάδα».

Για το αν βοηθάει ο πάγκος ορισμένους παίκτες: «Όλους τους παίκτες τους εμπιστεύομαι και το έχω δείξει. Αυτό έχει να κάνει με την κατάσταση που βρίσκεται κάθε φορά ο κάθε παίκτης. Εγώ επιβραβεύω το σωστό. Αυτός που δικαιούται παίρνει την ευκαιρία».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα