Κορδέρο: «Έξτρα κίνητρο με Πογέτ»
Ο Ισπανός χαφ μίλησε στην κάμερα της Nova:
Για το ντέρμπι στη Λεωφόρο: «Ξέρουμε ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Το έχω ζήσει και όταν ήταν η ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ξέρουμε ότι πρέπει να μπούμε 100% έτοιμοι και με κίνητρο να μπούμε να κερδίσουμε».
Για το αν η παρουσία του νέου προπονητή δίνει έξτρα κίνητρο: «Εμείς οι παίκτες πρέπει να έχουμε κίνητρο και κάθε ματς. Φυσικά έχουμε ένα έξτρα κίνητρο με τον καινούργιο προπονητή για να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε και να βγούμε νικητές στο τέλος του αγώνα».
Για τις ήττες στα προηγούμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Έχοντας τα αποτελέσματα στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 100%. Να μπούμε για να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά και να πάρουμε τους βαθμούς που έχουμε χάσει στα δύο προηγούμενα».
Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
