Θεοδωρίδης: «Νικήσαμε πεντακάθαρα»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Νικήσαμε πεντακάθαρα»

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε λόγο για πεντακάθαρη νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια και τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι και στο ματς της Τετάρτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ένατο παιχνίδι, ένατη νίκη, ένατο ρεκόρ, μεγάλη δουλειά αυτή για τον Ολυμπιακό. Η Βέροια έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, έπαιξε δυνατά και είμαι ευτυχής που δεν τραυματίστηκε παίκτης του Ολυμπιακού. Πηδούσαν τη μπάλα οι δικοί μας και πολύ καλά κάνανε, γιατί σκεφτόμαστε όλοι και το παιχνίδι της Τετάρτης. Στο β’ ημίχρονο δεν υπήρχε Βέροια στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ρυθμό, κλείστηκαν πίσω, αλλά νικήσαμε πεντακάθαρα και χάσαμε σωρεία γκολ.

Πάμε πολύ καλά, είμαι ευτυχής, το πρωτάθλημα είναι ο κύριος σκοπός μας αλλά το ξεχνάμε και αφοσιωνόμαστε στο Κύπελλο Ευρώπης που την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τη Ντινάμο. Ελπίζω να κάνουμε μία καταπληκτική εμφάνιση, θέλω να έρθει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη, να είναι κοντά μας και να είναι εκδηλωτικός. Δημιουργεί ειδική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ του Καραϊσκάκη. Αν το κερδίσουμε θα είμαστε πολλά υποσχόμενοι.

Συνεχίζω και αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και θα το κάνω συνέχεια μέχρι να σπάσουν τα νεύρα κάποιων ανθρώπων που βγαίνουν συνέχεια σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό και λοιδορούν εναντίον της διαιτησίας, εναντίον των πάντων χωρίς κανένα λόγο Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και να μην παραπλανούν τους φιλάθλους τους, να φτιάξουν ομάδα, το αξίζει αυτός ο σύλλογος. Να αφήσουν όλα τα ψέματα και τις ιστορίες που αφορούν το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και τη δικαιοσύνη έναν ιερό θεσμό. Δεν έχω δει να γίνεται τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν. Εύχομαι την Τετάρτη να γιορτάσει όλη η Ελλάδα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα