Πλατανιάς - Καλλονή 2-1

Αντώνης Σαούλης
Πλατανιάς - Καλλονή 2-1

bet365

Η Καλλονή ήταν κοντά στον βαθμό στα Χανιά, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Γιακουμάκη, ο οποίος στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και οδήγησε τον Πλατανιά σε μια ακόμα νίκη!

Γέννημα θρέμμα Βάσκος. Εκεί το έμαθε το... τόπι. Εκεί έμαθε πως δεν πρέπει να τα παρατάς. Οσο στραβά κι αν σου ξεκινήσει η μέρα. Στην προκειμένη όσο στραβά κι αν σου ξεκινήσει το παιχνίδι. Γιατί ο Ιγκόρ Ανγκούλο (περί ου ο λόγος) βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Πλατανιά στο ματς με την Καλλονή. No problema για τον Ιγκόρ.

Ισοφάρισε σχεδόν άμεσα με το κεφάλι. Και όταν τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα του έστησε την μπάλα στο φάουλ που πιθανότατα θα έκρινε το παιχνίδι στο 83'. Πολλά φάλτσα, αρκετή δύναμη στην γωνία του Δαύκου. Γκολ δεν μπήκε αλλά είχε τόση δύναμη η μπάλα που ο Δαύκος απλά την έδιωξε. Στα πόδια του Γιακουμάκη για κακή του τύχη.

Ο Πλατανιάς πήρε τη νίκη με κορυφαίο τον Ανγκούλο πέτυχε την δεύτερη σερί του νίκη και συμπλήρωσε τρίτο παιχνίδι χωρίς ήττα. Με τέτοιο Ανγκούλο μένεις κατηγορία.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ
Ιδιο σύστημα για τις δύο ομάδες. 4-2-3-1 με τον Γιώργο Παράσχο ν' αλλάζει αρκετά την 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης πράγμα απολύτως λογικό μιας και αυτό ήταν το ματς που τον έκαιγε. Και η Καλλονή με σχήμα κι 11αδα για να πάρει το παιχνίδι.

Και γι' αυτό στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε αρκετή ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κατά την διάρκεια των αλλαγών δεν άλλαξε κάτι στο σχήμα μόνο μετά την κόκκινη που δέχτηκε η Καλλονή η οποία όμως δεν πρόλαβε να το διαχειριστεί μιας και στην πρώτη φάση δέχτηκε το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μπορεί ο Πλατανιάς να έδειχνε το... φαβορί για το παιχνίδι αλλά η Καλλονή ήταν αυτή που έκανε την έκπληξη. Μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να σκοράρει με τον Μπαρκάν. Το πλάνο της... έκπληξης λειτούργησε αλλά δεν διατηρήθηκε.

Ο Πλατανιάς αντέδρασε άμεσα. Εφτιαξε φάσεις, ισοφάρισε με τον Ανγκούλο κι αν ήταν πιο προσεκτικοί οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου τα πράγματα θα είχαν γυρίσει... τούμπα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ο Γουνδουλάκης αστόχησε σε κενή εστία μετά από δοκάρι του Μιλούνοβιτς.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε από την πρώτη στιγμή για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Και το έπραξε. Μεγάλη πίεση στην περιοχή της Καλλονής αρκετή φάση αλλά από γκολ... τίποτα. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά δεν έδειχναν ν' απειλούνται (παρά το γεγονός ότι ο Μανούσος βγήκε κάποιες φορές στην αντεπίθεση δίχως όμως να έχει βοήθειες) και το εκμεταλλεύτηκαν βάζοντας κι άλλους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή.

Ομως η άμυνα της Κάλλονης αντιδρούσε άριστα όπως και ο Χογκ ο οποίος έκανε ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας την ισοπαλία.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΣ
Για να πάρει το παιχνίδι ο Πλατανιάς χρειάστηκε ένα λάθος του Σπάθα. Ο διαιτητής του αγώνα ήταν εξαιρετικός για 83 λεπτά αλλά εκτίμησε λάθος την έξοδο του Χογκ. Σε μια αντεπίθεση ο Γιακουμάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας ο Χογκ εκτός περιοχής διώχνει την μπάλα με το στομάχι αλλά στη συνέχεια ανατρέπει τον Γιακουμάκη.

Φάουλ και κόκκινη κάρτα για τον Πλατανιά το οποίο το εκμεταλλεύτηκε άμεσα. Ο Δαύκος δεν πρόλαβε καλά καλά να κάνει ζέσταμα είχε κακή αντίδραση στο φάουλ του Ανγκούλο και στο ριμπάουντ ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

ΜΑΝ OF THE MATCH: Ο Ανγκούλο. Εβαλε το γκολ της ισοφάρισης και ουσιαστικά αυτός ξεκινάει το 2-1 με την καλή εκτέλεση φάουλ που έκανε κι ανάγκασε τον Δαύκο να διώξει την μπάλα στα πόδια του Γιακουμάκη. Δίχως αμφιβολία ο πολυτιμότερος του αγώνα και του Πλατανιά.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Γιορέντε. Γενικά φάνηκε σα να μη μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Πολύ κακός από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος του. Δεν συναντήθηκε... ποτέ με αντίπαλο.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μανούσος έκανε ότι μπορούσε για τη Καλλονή αλλά αποδείχτηκε πολύ μόνος στην επίθεση της Καλλονής. Αυτός κάνει το πρώτο πλασέ για να προέλθει το γκολ του Μπαρκάν και ο μόνος που απειλούσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΓΚΑΦΑ: Η λάθος εκτίμηση του Χογκ στην έξοδο που έκανε για να προλάβει τον Γιακουμάκη. Ναι μεν πάει αρχικά στην μπάλα αλλά στη συνέχεια ανατρέπει τον Γιακουμάκη.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Απέβαλλε τον Χογκ στο 83' γιατί όπως έγραψε αργότερα στο φύλλο αγώνος ανέτρεψε τον Γιακουμάκη. Είναι οφσάιντ το γκολ της Καλλονής μιας και ο Μπαρκάν δεν καλύπτεται όταν η μπάλα φεύγει από το σουτ του Μανούσου.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε τη νίκη. Γύρισε το παιχνίδι από το 0-1 του Μπαρκάν και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε πολύ για να φτάσει στη νίκη και τα κατάφερε.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (64' Ντίνας), Γιακουμάκης, Μιλούνοβιτς (64' Μουνάφο), Ανγκούλο
Καλλονή (Θ. Θεοδωρίδης): Χογκ, Τσαμπούρης, Ουκά, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κλαντρούμπσκι, Καλτσάς, Σάμπα (78' Χατζηδημητρίου), Γεωργίου (83' Δαύκος), Μπαργκάν (67' Μπουρούς), Μανούσος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα