Μάκης Χάβος ο... Κύπριος!

Gazzetta team
Μάκης Χάβος ο... Κύπριος!

bet365

Κάτοικος Λεμεσού είναι πλέον ο Μάκης Χάβος! Ο Μακεδόνας τεχνικός βρέθηκε στην Κύπρο και συμφώνησε να αναλάβει το δύσκολο έργο της... αναγέννησης της ΑΕΛ που παραπαίει στο πρωτάθλημα!

Η ιστορική ομάδα της Λεμεσού έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκεται στην 12 θέση (14 ομάδες συμμετέχουν) έχοντας στα 8 παιχνίδια που έχουν γίνει ως τώρα 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.

Η αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι για τον Χάβο, αλλά έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι του... πηγαίνουν τα δύσκολα. Ο έμπειρος προπονητής, δεν έχει εργαστεί πουθενά από τον περασμένο Μάιο που έφυγε από τον Παναιτωλικό, καθώς το νέο... φλερτ με τους Αγρινιώτες πριν μερικές εβδομάδες δεν είχε καταλήξει πουθενά.

Ο Χάβος βρέθηκε από την Δευτέρα στο Νησί, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΛ Αντρέα Σοφοκλέους, με τους δύο άντρες να συμφωνούν σε όλα για συνεργασία ώστε να διαδεχθεί τον Χριστάκη Χριστοφόρου, που είχε πολύ κακή παρουσία στον πάγκο της ομάδας από την Λεμεσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ. Μάκη Χάβου. Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλωσορίζει τον κ. Χάβο στη Λεμεσό».

 

Τελευταία Νέα