Ακόμη χωρίς χορηγό η λίγκα

Gazzetta team
Ακόμη χωρίς χορηγό η λίγκα

bet365

Το 1/4 του φετινού πρωταθλήματος έχει ολοκληρωθεί, όμως η Superleague εξακολουθεί να μην έχει κεντρική χορηγία και αυτό θα συζητηθεί και την προσεχή Δευτέρα (2/11) στο ΔΣ.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, αναμένεται να βάλει στο τραπέζι το συγκεκριμένο θέμα πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα (2/11) και θα συζητηθούν οι όποιες προτάσεις πιθανόν να υπάρχουν, από τις επαφές του Γιώργου Μποροβήλου.

Ξεκάθαρη θέση είναι πως δεν θα γίνει σύμβαση με στοιχηματική εταιρεία, αφού σε μία τέτοια περίπτωση, οι ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τον ΟΠΑΠ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Ξάνθη και Ηρακλής) θα χάσουν το 30% των εσόδων τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα