Έρχονται αλλαγές στον Ηρακλή

Έρχονται αλλαγές στον Ηρακλή

Απόστολος Παγώνης
Έρχονται αλλαγές στον Ηρακλή

bet365

Οι Σπύρος Παπαθανασάκης και ο Νίκος Παπαδόπουλος συμφώνησαν να κάνουν ένα restart στην ομάδα και να ετοιμάσουν τα πλάνα τους για τον Γενάρη προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες έμπειρους.

Μετά την κάκιστη εμφάνιση με την ΑΕΚ ο πρόεδρος και ο προπονητής του Ηρακλή συμφώνησαν να κάνουν μια νέα αρχή στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο επόμενο δίμηνο θ' αρχίσουν να φαίνονται οι αλλαγές που θέλουν να κάνουν στην ομάδα, αλλά και σε θέματα οργάνωσης της ομάδας. Αυτό που αποφασίσθηκε είναι όλο το ρόστερ να αξιολογηθεί από τον Νίκο Παπαδόπουλο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές έμπειρους. Στον Ηρακλή έχουν προταθεί ποδοσφαιριστές για την άμυνα το κέντρο, αλλά και την επίθεση. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν και την κατάλληλη στιγμή θα παρθεί η απόφαση για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα