Sokratis... 2019 στη Ντόρτμουντ!

Sokratis... 2019 στη Ντόρτμουντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Sokratis... 2019 στη Ντόρτμουντ!

bet365

Την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ μέχρι το 2019 υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε περίτρανη απόδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει στο Βεστφάλεν και της σημασίας που έχει η παρουσία του στην άμυνα της ομάδας!

Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος για τους οπαδούς θεωρείται πιστός πολεμιστής της ομάδας και πάντοτε κερδίζει το χειροκρότημα.

Ο Τόμας Τούχελ πρόλαβε σε μικρό χρονικό διάστημα να εκτιμήσει σε μέγιστο βαθμό τις ικανότητες και την ηγετική φυσιογνωμία που βγάζει στο γήπεδο, στα μετόπισθεν της Ντόρτμουντ ο Sokratis και μετά τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πριν από μερικές εβδομάδες, σειρά για ανανέωση πήρε ο δικός μας, Παπασταθόπουλος.

Σε απόδοση 1,61 στην Sportingbet το στοίχημα να μην δεχτεί γκολ η Ντόρτμουντ στον αγώνα Κυπέλλου με την Πάντερμπορν, γιορτάζοντας έτσι την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

«Είναι σαν δεύτερο σπίτι μου εδώ στο Βεστφάλεν. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα, την πόλη και οι οπαδοί με έχουν βοηθήσει και με έχουν στηρίξει πάρα πολύ. Είναι τιμή μου και χαρά να συνεχίσω σε αυτό τον σύλλογο» είπε ο Έλληνας άσος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα