Πρόστιμο σε Κορδέρο και Άρθο

Πρόστιμο σε Κορδέρο και Άρθο

Gazzetta team
Πρόστιμο σε Κορδέρο και Άρθο

bet365

Πρόστιμο θα επιβληθεί στους Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Θέσαρ Άρθο για το ελαφρύ κρούσμα απειθαρχίας μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, με το θέμα να θεωρείται πάντως ήδη λήξαν.

Στους δύο Ισπανούς της Ένωσης, όπως και σε όσους δεν αγωνίστηκαν ή έπαιξαν λίγο, είχε ζητηθεί να παραμείνουν στο γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης, προκειμένου να ακολουθήσουν επιπλέον πρόγραμμα προπόνησης, ωστόσο αμφότεροι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν Μανωλάς και Μπάγεβιτς, με τον τελευταίο να έχει διάλογο με τους δύο παίκτες. Το θέμα δεν πήρε περισσότερη έκταση, ωστόσο τόσο ο Κορδέρο όσο και ο Άρθο θα τιμωρηθούν με πρόστιμο για το παράπτωμα και θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα