Λιλ - Μαρσέιγ 1-2

Gazzetta team
Λιλ - Μαρσέιγ 1-2

bet365

Πρώτη νίκη μετά από 5 ματς για την Μαρσέιγ, που επιβλήθηκε 2-1 της Λιλ. Επιστροφή στις νίκες και για την Μπορντό (1-0 την Τρουά).

Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και ακόμη και αν πιέστηκε στο τέλος, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Λιλ, που άργησε πολύ να ξυπνήσει.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, όμως δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το γκολ. Αντίθετα, οι παίκτες του Μίτσελ αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και σε ένα ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 37’. Ο Αλεσαντρινί είδε την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ενιεάμα μετά την υπέροχη λόμπα του στην κίνηση, όμως ο Μπατσουάγι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1!

Όλα έδειξαν να τελειώνουν στο 56’, όταν ο Αλεσαντρινί με εκπληκτικό πλασέ λίγο έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ενιεάμα για το 2-0, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Οι παίκτες του Ρενάρ ανέβασαν ταχύτητα, πίεσαν, μείωσαν σε 1-2 με τον Κορσία στο 71’, όμως παρά την επιμονή τους και τις – λίγες – καθαρές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Οι Μασσαλοί προσπάθησαν να παίξουν στην αντεπίθεση, δεν βρήκαν χώρους, όμως κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα.

Στο τέλος η Μπορντό
Η Μπορντό κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 της Τρουά, βρίσκοντας στο πρόσωπο του 18χρονου Ουνάς έναν απρόσμενο ήρωα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας μέχρι το ξεκίνημα της αγωνιστικής. Το σουτ του Πλάζιλ (14’) πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο Σεβέ έκανε κακό τελείωμα στιγμές αργότερα.

Οι παίκτες του Σανιόλ συνέχισαν να πιέζουν, όμως στο 23’ ο Σεβέ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο 26’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία άξια αναφοράς στο πρώτο μέρος με τον Καμούς, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, η Τρουά έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με πανέξυπνο σουτ του Πι από μακριά, με τον Καρασό να βγάζει. Τελικά, όλα κρίθηκαν στο τέλος, όταν στο 78’ ο Ουνάς εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, για να κάνει με δυνατό σουτ το 1-0! Ο νεαρός Γάλλος, μάλιστα, που είχε πάρει τη θέση του Καζρί στο 67’, είχε και δοκάρι στο 81’, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα