«Τρελάθηκε» με Ερνάνι ο Σίλβα

«Τρελάθηκε» με Ερνάνι ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε από την αγωνιστική συμπεριφορά του Ερνάνι στο Περιστέρι. Πάει για ροτέισον στο Κύπελλο.

«Τρελάθηκε» με Ερνάνι ο Σίλβα

Ο Πορτογάλος έδωσε ακόμα μία ευκαιρία στον Ερνάνι, όμως εκείνος την... χαράμισε...

Ο εξτρέμ των Πειραιωτών και είχε συμμετοχή στο γκολ των γηπεδούχων με το λάθος που έκανε και έχασε την μπάλα και τακτικά ήταν ιδιαίτερα κακός.

Ωστόσο ήταν και κάτι άλλο που... τρέλανε τον Μάρκο Σίλβα. Την στιγμή είχε κάνει λανθασμένη επιλογή έσπευσε να δώσει οδηγίες στον Σεμπά για το πως θα κινηθεί.

Είναι δεδομένο πως ο Ερνάνι δείχνει ακόμα έξω από τα... νερά του και ότι δεν βοηθάει τον Ολυμπιακό. Και επίσης πως η στάση του και η εν γένει συμπεριφορά του και στο γήπεδο και στις προπονήσεις δεν είναι η ανάλογη.

Και φαίνεται πως αυτήν την φορά πως εκτός από τις παρατηρήσεις και τις συστάσεις ο Σίλβα θα τον βάλει σε αγωνιστική... καραντίνα στο προσεχές μέλλον, κοιτάζοντας τις άλλες λύσεις που έχει για τα άκρα της επίθεσης. Εκτός και εάν... συμμορφωθεί άμεσα. Και φυσικά κινδυνεύει ακόμα και η θέση του στο ρόστερ.

Κατά τα άλλα μετά την αποθεραπεία των βασικών που θα γίνει την Δευτέρα θα υπάρξουν και οι δοκιμές για το ματς Κυπέλλου. Ο Μάρκο Σίλβα προσανατολίζεται για ροτέισον με τον Πλατανιά στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του θεσμού.

Best of internet