Κρασνοντάρ - Ρούμπιν Καζάν 2-1

Κρασνοντάρ - Ρούμπιν Καζάν 2-1

bet365

Μετά από 4 ματς η Κρασνοντάρ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε δύσκολα με 2-1 της Ρούμπιν Καζάν.

Τρεις ισοπαλίες και μία ήττα είχε στα τέσσερα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα η Κρασνοντάρ. Τελικά, οι ταύροι κατάφεραν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί, κερδίζοντας δύσκολα με 2-1 την Ρούμπιν, που πίεσε για μεγάλο διάστημα, όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά.

Ο Κόνονοβ συνέχισε το rotation, όμως το καλό είναι ότι ο Αρί αρχίζει επιτέλους να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 9’, όταν το σουτ του Αρί πέρασε λίγο άουτ, ενώ έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 15’, όταν ο Βάντερσον δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ρίζικοβ. Τελικά, το γκολ που άξιζαν ήρθε στο 16’, όταν μετά από σέντρα του Αχμέντοβ, ο Αρί με κεφαλιά έκανε το 1-0, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει καθαρά τη γραμμή.

Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν οι ταύροι, καθώς στο 21’ μετά από λάθος του Ντικάν, ο Κανούνικοβ τον πέρασε και από δύσκολη γωνία έκανε το 1-1! Η απάντηση της Κρασνοντάρ ήταν άμεση. Ο Καμπορέ απείλησε με μακρινό σουτ στο 23’ και στο 24’ το σκορ έγινε 2-1. Γύρισμα του Σμόλοβ, σουτ του Αρί στην κίνηση και οι γηπεδούχοι είχαν ξανά το προβάδισμα! Από εκείνο το σημείο και μετά αποφάσισαν να δώσουν χώρο στους φιλοξενούμενους, που πίεσαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Οι κεφαλιές των Κάρλος Εντουάρντο (30’) και Ντέβιτς (34’) δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Ντικάν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Καραντενίζ στο 38’, για να μείνει το 2-1 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Ντικάν να βγάζει δύσκολα το σουτ του Γκεοργκίεβ στο 53’ και να βλέπει εκείνο του Κανούνικοβ να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στο 60’! Ο Λαμπόρδε έχασε την πρώτη ευκαιρία για την Κρασνοντάρ στο 65’, με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και τον Αχμέντοβ να χάνει την τελευταία ευκαιρία στην αντεπίθεση στο 89’, πριν ο Λαμπόρδε αποβληθεί στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη και το 2-1 μείνει μέχρι το τέλος.

Κρασνοντάρ (Όλεγκ Κόνονοβ): Ντικάν, Πετρόβ, Γκράνκβιστ, Στράντμπεργκ, Καλέσιν (71' Μαρκόβ), Καμπορέ, Αχμέντοβ, Μαμάεβ, Βάντερσον (65' Λαμπόρδε), Σμόλοβ (62' Τορμπίνσκι), Αρί

Ρούμπιν (Βαλέρι Τσάλι): Ρίζικοβ, Κουζμίν, Κβιρκβέλια, Κόμπολοβ, Ναμπιούλιν, Οζντόεβ, Γκεοργκίεβ, Κάρλος Εντουάρντο, Καραντενίζ, Κανούνικοβ, Ντέβιτς (46' Πορτνιάγκιν - 74' Ντιαντιούν)

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα