Μάλαγα – Ντεπορτίβο 2-0
Στο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν με τον Ριέρα να ελευθερώνεται με ωραία ενέργεια στο ύψος της περιοχής, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Καμενί, ενώ λίγο αργότερα, είδαν τα σουτ των Πέρεθ και Καρτάμπια να φεύγουν λίγο άουτ.
Η επανάληψη ήταν όμως πολύ διαφορετική. Το φάουλ του Τιγκαντουινί από αριστερά στο 62' πέρασε απ' όλους και κατέληξε στην αριστερή γωνία του αιφνιδιασμένου Λουξ, ανοίγοντας το σκορ για τους Ανδαλουσιάνους. Ο Χουανκάρ στο 85' έγραψε το τελικό 2-0, μπαίνοντας από αριστερά μέσα στην περιοχή και με πλασέ στην απέναντι γωνία σφράγισε το τρίποντο για τους γηπεδούχους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
