Καέν - Ναντ 0-2

Gazzetta team
Καέν - Ναντ 0-2

bet365

Μεγάλη νίκη για τη Ναντ, που επιβλήθηκε με 2-0 της Καέν, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα μετά από 3 ματς.

Η εντυπωσιακή πορεία της Καέν διακόπηκε απότομα. Η Ναντ ήταν εξαιρετική, «χτύπησε» στην αντεπίθεση και έφυγε με μεγάλη νίκη 2-0 από το «Μισέλ Ντ’ Ορνανό», για να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το στάδιο ήταν γεμάτο και ο ρυθμός εξαιρετικός από το ξεκίνημα. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε μόλις στο 2’ για τα καναρίνια με τον Μπαμού, πριν οι καενέ ανεβάσουν στροφές και απειλήσουν με τον Ροντλέν σε δύο περιπτώσεις (11’, 15’). Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, όμως το πλάνο του Ντερ Ζακαριάν δούλεψε άψογα. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση στο 23’ και ο Μπαμού την τελείωσε ιδανικά, για να κάνει με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή το 0-1! Αυτό, μάλιστα, ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Καέν μετά από 257’. Οι παίκτες του Γκαράνζ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ, με το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καενέ να πιέζουν. Στο 48’ ο Ντελόρ έφτασε μία ανάσα από το 1-1, ενώ στο 51’ ο Ριού έσωσε τη Ναντ μετά την κεφαλιά του Λουί! Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και έψαξαν ξανά με υπομονή την αντεπίθεση. Η τύχη και η αστοχία των γηπεδούχων έπαιξαν, φυσικά, τον ρόλο τους και όλα τελείωσαν στο 61’, όταν μετά από σέντρα του Μουαμπέ από αριστερά, ο Τόμασον με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 0-2! Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τέλος, έχασαν τεράστια ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Ντα Σίλβα στο 73’, ενώ στο 85’ ήταν η σειρά του Τσάνα να χάσει κλασική ευκαιρία για τη Ναντ, με το 0-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα