Κακά μαντάτα για τον Κάτσε και τον ΠΑΟΚ

Κακά μαντάτα για τον Κάτσε και τον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Κακά μαντάτα για τον Κάτσε και τον ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο ΠΑΟΚ χάνει τον Εργκούς Κάτσε για τουλάχιστον έναν μήνα, ίσως και περισσότερο, με κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο. Αμφίβολος ο Βίτορ.

Τα μαντάτα για τον Αλβανό μέσο, από τους κορυφαίους της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ, ήταν άσχημα. Τελικά, δεν υπέστη μια απλή κάκωση από το χτύπημα αντιπάλου, αλλά κάταγμα στο 4ο μετατάρσιο, που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για σχεδόν έναν μήνα.Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ αν και όπως λένε η επιστροφή του θα εξαρτηθεί κι από την αντίδραση του οργανισμού του.

Το σίγουρο είναι πως για την επόμενη σειρά αγώνων, αρχής γενομένης, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τέθηκε νοκ άουτ.

Αμφίβολος παραμένει ο Μιγκέλ Βίτορ για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τόύμπας. Ο Πορτογάλος έχει ένα μυικό τραύμα στο θώρακα και το Σάββατο (24/10) θα φανεί αν θα μπορεί να είναι στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα