Οι ερυθρόλευκοι σε ακτίνες
Ρομπέρτο: Πολύ καλός ο Ισπανός γκολκίπερ, μπορεί να μην είχε τη μεγάλη επέμβαση, αλλά ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του. Πολύ καλές τοποθετήσεις, σωστός στις εξόδους του και καθοδήγησε ιδανικά την άμυνά του. Βέβαια, είχε και την τύχη στο πλευρό του, αφού τα δυο δοκάρια κράτησαν την εστία του ανέπαφη.
Ομάρ: Μπορεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να ξεκουράστηκε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ήταν «φρέσκος» στο Ζάγκρεμπ. Μαχητικός, αλλά χωρίς εκρηκτικότητα ο Νορβηγός, ο οποίος δέχθηκε αρκετές φάσεις από την πλευρά του. Ηταν ο πρωταγωνιστής στην καλύτερη φάση του Ολυμπιακού στο 53' (εκτός της φάσης του γκολ) αφού βοήθησε με μια εξαιρετική κίνηση. Πάντως έβαλε δύσκολα στον Φερνάντεζ, αναγκάζοντας τον Μάμιτς να τον κάνει αλλαγή.
Aρτούρ Μαζουάκου: Ανεβασμένος ο Γάλλος στο Ζάγκρεμπ είχε πολύ καλές στιγμές βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα, στο α' μέρος είχε ένα πολύ καλό σουτ το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση τον γκολκίπερ της Ντινάμο. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Μαζουάκου που θυμήθηκε τα περσινά του ματς. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα κενά από την πλευρά του, ενώ στο πρώτο δοκάρι της αντιπάλου, έχει χάσει τη φάση.
Δημήτρης Σιόβας: Ο Μάρκο Σίλβα τον εμπιστεύεται και δικαιώνεται! Ο στόπερ των Πειραιωτών έκανε ακόμα ένα πολύ καλό ματς, έδωσε πολλές μάχες, στις οποίες βγήκε νικητής. Πολύ καλή συνεργασία με τον Μποτία, τα κατάφεραν στην πίεση που τους ασκήθηκε. Στους πρωταγωνιστές της νίκης, αφού κάνει τη μεγάλη μπαλιά του γκολ στον Ιντέγιε.
Αλμπέρτο Μποτία: Ο Ισπανός δεν βγαίνει από την ενδεκάδα! Ακόμα ένα καλό παιχνίδι από τον Μποτία, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά με τον Σιόβα στο πλευρό του. Σίγουρα έχασε κάποιες φάσεις, ωστόσο από τις περισσότερες μονομαχίες βγήκε νικητής. Δύναμη, πάθος, ενώ στο τέλος δεν δίστασε να γίνει ένα με το χώμα για να διώξει τον κίνδυνο!
Λούκα Μιλιβόγιεβιτς: Επιστροφή στο Champions League με μεγάλο παιχνίδι! Ο Σέρβος έκανε πρεμιέρα στους φετινούς ομίλους και τα πήγε περίφημα, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το κενό του Καμπιάσο. Ο «Μίλι» καθάρισε πολλές φάσεις μπροστά από την άμυνα, είχε πάθος, έπαιξε δυνατά και κέρδισε πολλές μάχες.
Παϊτίμ Κασάμι: «Είμαι μόλις 23 και δεν κουράζομαι» είπε ο Κασάμι και το απέδειξε στο Ζάγκρεμπ. Πολύ δυνατός ο Ελβετός, έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς και κατάφερε με τον Μιλιβόγιεβιτς να εγκλωβίσει τον άξονα των αντιπάλων. Καθάρισε πολλές φάσεις, έτρεξε όταν έπρεπε και δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του, χωρίς όμως να βρει δίχτυα.
Κώστας Φορτούνης: Καλό παιχνίδι από τον φετινό ηγέτη του Ολυμπιακού, κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε μάχες και ειδικά στην επανάληψη βοήθησε αρκετά στα δημιουργικό κομμάτι. Αρκετά κλεψίματα, έβγαζε τον Ολυμπιακό στην επίθεση, ενώ πολλές φορές δοκίμασε το πόδι του. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να σπάσει από το να ολοκληρώσει μόνος την προσπάθεια.
Φελίπε Πάρντο: Πολύ καλό ματς από τον Πάρντο, άρχισε στα αριστερά και βοήθησε με πολλά τρεξίματα. Κράτησε μπάλα, έτρεξε αρκετά και είχε ενέργειες. Στο β' μέρος άλλαξε πλευρά και ήταν εξαιρετικό μέχρι το 70' δημιουργώντας πολλά ρήγματα. Μάλιστα, στο 53' έδωσε πάσα πάρε - βάλε για τον Ιντέγιε, αλλά...
Σεμπά: Πολλά τρεξίματα, πολλά χιλιόμετρα από τον Σεμπά, ο οποίος αυτή τη φορά άρχισε στα δεξιά. Δεν βοήθησε ανασταλτικά και από την πλευρά του βγήκαν αρκετές φάσεις στο α' μέρος. Ανέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, πήγε στα αριστερά και ήταν ακόμα πιο κινητικός. Μάλιστα, στο 86' είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει.
Ιντέγιε Μπράουν: Ιντέγιε εσύ σούπερ σταρ! Ο Νιγηριανός αποκτήθηκε για να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, όταν αυτή καίει. Ηταν... μοιραίος, όταν στο 53' έχασε μια τεράστια ευκαιρία, αλλά έγινε «ήρωας» όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα παλικαρίσιο γκολ. Πολλά χιλιόμετρα από τον Νιγηριανό, κράτησε παίκτες πάνω του και το χρυσό τέρμα του δίνει τον τίτλο του MVP!
Οι αλλαγές
Τσόρι Ντομίνγκες: Μπήκε στο 72' στη θέση του Φορτούνη για να κρατήσει τη μπάλα. Θετικός ο Αργεντίνος, είχε μάλιστα και μια καλή φάση να σκοράρει, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό
Λεάντρο Σαλίνο: Πήρε τη θέση του Πάρντο στο 83', ώστε να ενισχύσει την δεξιά πτέρυγα. Βοήθησε αρκετά, ώστε ο Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ του σκορ.
Μάνουελ Ντα Κόστα: Μπήκε στη θέση του Σεμπά στις καθυστερήσεις και βοήθησε τα στόπερ να αντέξουν την πίεση των Κροατών.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
