Λεβερκούζεν - Ρόμα 4-4

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Ρόμα 4-4

bet365

Απίστευτο ματς στο Λεβερκούζεν, όπου η Μπάγερ αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4 με την Ρόμα! Οι Ρωμαίοι είχαν κάνει την ανατροπή από 2-0 σε 2-4. Εύκολη νίκη για την Μπαρτσελόνα επί της ΜΠΑΤΕ με 2-0.

Ένα από τα ματς της χρονιάς διεξήχθη στο Λεβερκούζεν, όπου τα είδαμε όλα. Η Μπάγερ προηγήθηκε με 2-0, όμως είδε την Ρόμα να κάνει εκπληκτική ανατροπή και να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 4-2! Οι Γερμανοί, όμως, δεν τα παράτησαν και κατάφεραν στο τέλος να σώσουν τουλάχιστον τον βαθμό, ισοφαρίζοντας σε 4-4!

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3' ο Τοροσίδης έκανε χέρι στην περιοχή και ο Κασάι έδωσε το πέναλτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Ερνάντες δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0, με τους Ρωμαίους να τα έχουν χαμένα στο ξεκίνημα. Το 2-0 δεν άργησε να έρθει, όταν στο 19' μετά από εκπληκτική πάσα του Τσαλχάνογλου, ο Ερνάντες βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σέζνι, που έκανε ό,τι μπορούσε, όμως ο Μεξικανός με διπλή προσπάθεια έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα!

Κανένας δεν περίμενε αντίδραση των Ιταλών, όμως εκείνη ήρθε και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-2. Αρχικά στο 29' μετά από κεφαλιά του Μανωλά ο Ντε Ρόσι κατέβασε ωραία και από κοντά μείωσε σε 2-1. Ο αρχηγός της Ρόμα δεν σταμάτησε εκεί και στο 38' μετά από φάουλ του Πιάνιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά έκανε το 2-2! Ο ρυθμός ήταν εκπληκτικός στο δεύτερο μέρος και στο 54' ο Πιάνιτς με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ (που δεν ήταν) έκανε το 2-3! Ο Σμιντ έκανε αλλαγές, κάνοντας πιο επιθετική την Λεβερκούζεν, όμως στο 73' ήρθε και το τέταρτο γκολ για την Ρόμα.

Ο Ζερβίνιο έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε μισό γκολ στον Φαλκέ, που πλάσαρε ιδανικά τον Λένο για το 2-4! Όλα έδειξαν να έχουν τελειώσει, όμως οι ασπιρίνες δεν τα παράτησαν. Στο 84' ο Καμπλ με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-4, ενώ στο 86' ο Μεχμέντι μετά από γύρισμα του Γουέντελ έκανε το τελικό 4-4! Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, ο Τσιτσαρίτο έφτασε μία ανάσα από το 5-4, όμως είδε την μπάλα να περνάει λίγο άουτ και τίποτα να μην αλλάζει.

Λεβερκούζεν (Ρόγκερ Σμιντ): Λένο, Γουέντελ, Τα, Τοπράκ (79' Γιούρτσενκο), Παπαδόπουλος, Ντονάτι, Κράμερ (66' Μπραντ), Μπελαράμπι (57' Μεχμέντι), Καμπλ, Τσαλχάνογλου, Ερνάντες

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Σέζνι, Ντιν, Μανωλάς, Ρούντιγκερ, Τοροσίδης, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Φλορέντσι (90' Ιτούρμπε), Σαλάχ (62' Φαλκέ), Ζερβίνιο (85' Τζέκο)

Με Ράκιτιτς η Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα έφυγε με νίκη 2-0 από τη Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ και ξέφυγε στο +3 στην κορυφή. Τη διαφορά την έκανε ο Ράκιτιτς, που ξεκίνησε από τον πάγκο, για να μπει νωρίς στη θέση του τραυματία Σέρζι Ρομπέρτο, και να σκοράρει δύο φορές μετά από ισάριθμες ασίστ του Νεϊμάρ.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και μέχρι το 11' είχαν ήδη χάσει τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Νεϊμάρ (3'), Μπουσκέτς (6'), Σουάρες (10') και Μουνίρ (11'). Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε ήταν λογικό να μη συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, όμως έχασαν άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο. Αρχικά ο Μπουσκέτς έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 στο 30', ενώ στο 40' ήταν η σειρά του Ράκιτιτς.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Κροάτης σε εκείνη τη φάση, το κατάφερε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 48' ο Νεϊμάρ του άφησε την μπάλα και εκείνος με εκπληκτικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 0-1! Στο 53' ο Νεϊμάρ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-2, το οποίο δεν άργησε και πολύ να έρθει. Ωραία κίνηση και ασίστ του Βραζιλιάνου στον Ράκιτιτς, που με άψογο τελείωμα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τσέρνικ για το δεύτερό του γκολ! Κάπου εκεί τελείωσαν τα πάντα, με την καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να έρχεται στο 77' με τον Σιγκνέβιτς και τον Νεϊμάρ να χάνει την τελευταία στις καθυστερήσεις, για να μείνει το 0-2 μέχρι το τέλος.

ΜΠΑΤΕ (Αλεξάντρ Γιερμακόβιτς): Τσέρνικ, Γκάιντουτσκι, Μιλούνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοβ, Α. Βολόντκο, Νίκολιτς (66' Γιαμπλόνσκι), Στέσεβιτς, Μ. Βολόντκο (62' Καρνίτσκι), Γκορντέιτσουκ, Σιγκνέβιτς (90' Μοζολέβσκι)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Μπαρτρά, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (73' Ζεράρ), Σέρζι Ρομπέρτο (18' Ράκιτιτς), Νεϊμάρ, Μουνίρ (70' Σάντρο), Σουάρες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα