«Μπλαουγκράνα» ο Λαβέτσι;

«Μπλαουγκράνα» ο Λαβέτσι;

bet365

Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, ο Αργεντινός έχει υπογράψει με την Μπαρτσελόνα για την νέα σεζόν!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Λαβέτσι; Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ναι! Ο Αργεντινός φέρεται να έχει υπογράψει με τους Καταλανούς συμβόλαιο για την νέα σεζόν, καθώς το καλοκαίρι του 2016 μένει ελεύθερος από την Παρί. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της έγκυρης Ιταλικής εφημερίδας, ο μάνατζερ του Αργεντινού βρέθηκε στην Ισπανία πριν από λίγες μέρες και υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια, με τις απολαβές του παίκτη να είναι στα 4 εκατ. ετησίως.

Μπορεί να γίνονται συζητήσεις για τα μεταγραφικά στην Μπαρτσελόνα, όμως αυτό που προέχει είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Η νίκη των «μπλαουγκράνα» στη Λευκορωσία βρίσκεται σε απόδοση 1.32 στη Novibet.

Το αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, θα φανεί στην πορεία, όμως δεδομένο είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι για τον Λαβέτσι και την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές το ρεπορτάζ των Καταλανών, με την πολύ καλή του σχέση με τον Μέσι και τον Μασεράνο, να είναι ακόμα ένα... όπλο που ίσως παίξει ρόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα