Μέσα ο Μακ, έξω ο Κλάους

Μέσα ο Μακ, έξω ο Κλάους

Σταύρος Σουντουλίδης
Μέσα ο Μακ, έξω ο Κλάους

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ φαίνεται να κατέληξε στην ενδεκάδα με την οποία θα κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο. Ξεκινά με δίδυμο Μακ-Μπερμπατοφ, σκέψεις για Σάμπο.

Ο Κροάτης προπονητής δεν είχε αποφασίσει, μέχρι τώρα, για τον παρτενέρ του Βούλγαρου σούπερ σταρ στην επίθεση. Στις πρώτες δοκιμές της ενδεκάδας ήταν μέσα ο Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά μετά την επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ από την εθνική, ο Τούντορ δοκίμασε το σχήμα που έχει στο μυαλό του και με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό.

Τελικά φαίνεται να έχει υπερισχύσει η ιδέα της παρουσίας από το ξεκίνημα του αγώνα του δίδυμου Μακ - Μπερμπάτοφ, με τον Ελληνα διεθνή επιθετικό να μένει στον πάγκο.

Κατά τα άλλα, ο Τούντορ βασανίστηκε με το δίλημμα Κάτσε ή Σάμπο, αλλά φαίνεται να καταλήγει στον Σλοβάκο μέσο, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει πλάνο και αγωνιστική φιλοσοφία, επιμένοντας στο «3-5-2» και χρησιμοποιώντας από την αρχή στα άκρα τον Μάριν Λέοβατς (αριστερά) και τον Γκάρι Ροντρίγκες (δεξιά).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα