Βέρντερ - Μπάγερν 0-1

Βέρντερ - Μπάγερν 0-1

bet365

Η Μπάγερν πέρασε με νίκη 1-0 και από τη Βρέμη και με το 9 στα 9 έκανε νέο ρεκόρ στην Bundesliga.

Εννιά στα εννιά δεν είχε κάνει κανένας στο παρελθόν στην Bundesliga. Αυτή η Μπάγερν, όμως, είναι ασταμάτητη. Οι Βαυαροί έφυγαν με νίκη 1-0 επί της Βέρντερ στη Βρέμη χάρη στο γκολ του Μίλερ και έσπασαν ακόμη ένα ρεκόρ!

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ακόμη και αν δεν κατάφεραν να τελειώσουν από νωρίς το ματς. Ο Τσάμπι Αλόνσο απείλησε πρώτος με μακρινό φάουλ στο 4’, ενώ οι γηπεδούχοι, που ήταν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 12’ με τον Λόρεντσεν. Ο Λεβαντόφσκι έχασε κλασική ευκαιρία στο 22’ με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίλερ και τελικά το γκολ για την Μπάγερν ήρθε με τον τελευταίο στο 23’. Υπέροχη ασίστ του Τιάγκο, που έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Βέρντερ και από κοντά ο Μίλερ έκανε το 0-1. Κάπου εκεί τελείωσαν και οι επιθετικές πρωτοβουλίες των πρασίνων, με το σκορ να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη το ματς κάποια στιγμή άνοιξε, καθώς οι Βαυαροί δεν μπορούσαν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Μίλερ (50’) και Λεβαντόφσκι (52’, 59’) δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Σκρίπνικ να ανεβάσουν ρυθμό μετά το 65’ και να φτάσουν μία ανάσα από το 1-1 στο 68’, όταν ο Νόιερ έβγαλε το σουτ του Ούτζα για την κλασική ευκαιρία της Βέρντερ! Στιγμές αργότερα ο διαιτητής Ντίνγκερτ δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Λεβαντόφσκι από τον Βίντβαλντ, ενώ στο 75’ ο Ούτζα βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, όμως έκανε πολύ κακό τελείωμα, για να μείνει το 0-1 μέχρι το τέλος.

Βέρντερ (Βίκτορ Σκρίπνικ): Βίντβαλντ, Γκέμπε Σελασιέ, Λουκίμια, Γκάλβεθ, Γκαρσία, Μπάργκφρέντε, Φριτς (78' Πισάρο), Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς, Λόρεντσεν (59' Εζτουνάλι), Ούτζα

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια (78' Κίμιχ), Αλάμπα, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ (90+2' Πάντοβιτς), Τιάγκο, Λαμ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα