Η ώρα της αλήθειας για την ΑΕΚ

Η ώρα της αλήθειας για την ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Η ώρα της αλήθειας για την ΑΕΚ

bet365

Με οδηγό το περσινό ματς αλλά και να δείξει ότι έχει υψηλές βλέψεις κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ (20:30, Novasports 1).

Μετά την ήττα στην Τούμπα η ΑΕΚ έκανε τις δύο νίκες που έπρεπε και η ρεμία στην ομάδα επανήλθε. Τώρα η Ένωση κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη στο πιο δύσκολο ματς της σεζόν σε ένα ματς επιβεβαίωσης. Επιβεβαίωσης ότι η ΑΕΚ φέτος θα πρωταγωνιστήσει και ότι μπορεί να σταθεί και στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά ο Τραϊανός Δέλλας έχει καταλήξει στην ενδεκάδα με το σχήμα να μοιάζει πολύ με αυτό του αγώνα Κυπέλλου τον Φεβρουάριο. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπαρόχα με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Γκάλο Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο και Ντίντακ. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον. Τριπλέτα μπροστά τους θα είναι Μάνταλος, Μπαρμπόσα και Πλατέλλας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραβίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα