Μονακό - Λυών 1-1

Gazzetta team
Μονακό - Λυών 1-1

bet365

Η Λυών κατάφερε να φύγει με ισοπαλία 1-1 από το Μόντε Κάρλο με γκολ του Ράφαελ στο 84', τη στιγμή που η Μονακό έπαιζε με 10 από το 66'.

Η Μονακό υποδέχθηκε την Λυών σε ματς των απογοητευμένων στην Ligue 1. Μπορεί οι λιονέ να προέρχονταν από ήττα, όμως αμφότερες οι ομάδες είχαν μείνει πολύ πιο πίσω από ό,τι υπολόγιζαν στη βαθμολογία. Οι Μονεγάσκοι άξιζαν τη νίκη, όμως βρέθηκαν να παίζουν με 10 παίκτες από το 66' και στο τέλος το πλήρωσαν, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 84' και να φεύγουν με το βαθμό.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κάκιστο. Οι παίκτες του Φουρνιέ είχαν την κατοχή, όμως επιθετικά κατάφεραν να κάνουν το απόλυτο μηδέν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή τους ευκαιρία χάθηκε στο 41', όταν ο Σούμπασιτς έβγαλε το φάουλ του Βαλμπουένα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη προσπάθησαν περισσότερο, με τον Έλντερσον να απειλεί πρώτος από δύσκολη θέση στο 3' και στη συνέχεια τους Λεμάρ και Σίλβα να μην μπορούν να νικήσουν τον Λόπες. Το γκολ για την Μονακό τελικά ήρθε πριν το ημίχρονο, όταν στο 39' ο Λεμάρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λόπες έκανε λάθος έξοδο και ο Πάσαλιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι λιονέ προσπάθησαν περισσότερο, το ματς άνοιξε και οι Λακαζέτ (52') και Λεμάρ (58') έχασαν τις πρώτες ευκαιρίες. Ο Βαλμπουένα απείλησε ξανά με φάουλ στο 61', ενώ στο 62' ο Πάσαλιτς έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν με κεφαλιά από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λόπες. Στο 66' η ισορροπία άλλαξε, όταν ο Γουάλας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκεζάλ και οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία. Παρόλα αυτά, ευκαιρίες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Η πρώτη χάθηκε στο 80' για την Μονακό, όταν το φάουλ του Λεμάρ πέρασε άουτ και στο 84' ήρθε η ισοφάριση. Κόρνερ του Βαλμπουένα, φάση διαρκείας, κάκιστη αμυντική λειτουργία των Μονεγάσκων και από κοντά ο Ράφαελ έκανε το 1-1! Οι λιονέ, μάλιστα, θα μπορούσαν στο τέλος να κλέψουν και τη νίκη, όμως Γκεζάλ (88') και Ζαλέ (90') δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με το 1-1 να παραμένει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα