Οι 11... πολεμιστές του Σίλβα για το ντέρμπι (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι 11... πολεμιστές του Σίλβα για το ντέρμπι (pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει σχεδόν κατασταλάξει στην ενδεκάδα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», η ατάκα του την Παρασκευή στους παίκτες.
Με βάση τις δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγιε. Ο Κασάμι διεκδικεί θέση βασικού μέχρι τέλους ενώ οι τυχόν εκπλήξεις θα είναι ο Τσόρι και ο Ντουρμάζ, που έκανε τα αδύνατα και δυνατά και μπήκε αποστολή! Ειδικά για τον Σουηδό είναι ένα σενάριο που παίζει δυνατά, από την στιγμή που είναι στους εκλεκτούς!
Άρα δηλαδή έχουμε Ρομπέρτο κίπερ, Σαλίνο δεξιά, Σιόβα και Μποτία τα δύο στόπερ, Μαζουάκου αριστερά, Μιλιβόγιεβιτς και Καμπιάσο στο κέντρο, Φορτούνη δεκάρι, δεξί εξτρέμ τον Πάρντο, αριστερά τον Σεμπά και φορ τον Ιντέγιε.
Ο Μάρκο Σίλβα όπως τόνισε και την Παρασκευή περιμένει πίεση από το ξεκίνημα του ματς και να μπει γρήγορα γκολ. «Ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε σε ένα τέτοιο ματς. Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό», μετέφερε στους παίκτες του.
Ο Πορτογάλος είχε προγραμματίσει αρχικά βιντεοθεραπεία και ανάλυση για το Σάββατο, όμως δεν αποκλείεται αυτό να γίνει το βράδυ της Παρασκευής. Επίσης θα δουλέψει ξανά πάνω στα στημένα.
Και φυσικά ο Σίλβα προετοιμάζει παράλληλα τα ματς με ΑΕΚ και Ντιναμό. Συσχετίζοντας την διαχείριση του αγώνα με την Ένωση με αυτόν στο Ζάγκρεμπ. Για παράδειγμα εάν ο Μιλιβόγιεβιτς είναι βασικός με ΑΕΚ δεν θα είναι σίγουρο πως θα παίξει στο Ζάγκρεμπ. Επίσης με δεδομένο πως ο Σαλίνο θα είναι βασικός στο ντέρμπι, στο Ζάγκρεμπ θα ξεκινήσει ο Ομάρ.
Θυμίζουμε τους παίκτες που θα είναι αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.
- Δείτε στην Gallery την πιθανή 11άδα των Πειραιωτών για την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα