Και πολύ καλά κάνει ο Ντουρμάζ!

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Και πολύ καλά κάνει ο Ντουρμάζ!

bet365

Ο Διονύσης Δελλής καταγράφει τα δεδομένα για την περίπτωση του Τζίμι Ντουρμάζ και την... μάχη που δίνει για να είναι απόλυτα έτοιμος για την ΑΕΚ.
Επιβεβαιώθηκε λοιπόν το ρεπορτάζ για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Το παραδέχθηκε δημόσια ο Μάρκο Σίλβα, πως ο Σουηδός και θέλει να παίξει στο μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ. Και ήδη το παλεύει στον Ρέντη.
Κάπως έτσι: Αν τα καταφέρει αύριο, θα μπει στους δέκαοκτώ. Και από εκεί λογικά θα είναι στην 11άδα. Γιατί δεν υπάρχει λόγος να μπει στην αποστολή απλά και μόνο για να καθίσει στον πάγκο. Το ζητούμενο, και για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον Σουηδό είναι η συμμετοχή του διεθνούς winger. Όχι η απλή αναφορά του στο φύλλο αγώνα.
Εκεί λοιπόν που οι Πειραιώτες ψάχνονταν για τα... άκρα όλη την εβδομάδα (είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και ο Πάρντο), εκεί που υπήρχαν σενάρια ως και για τον Φορτούνη... αριστερά (μήπως χωρέσει με αυτό τον τρόπο στην 11άδα και ο Τσόρι) ξαφνικά δεν ξέρουν πάλι ποιον να πρωτο-επιλέξουν ο Σίλβα και οι συνεργάτες του.
Θα είναι ο Ντουρμάζ; Το αξίζει 100% με βάση την εικόνα του στο φετινό πρωτάθλημα. Και με την... τρέλα του για να προσφέρει. Ακόμη και τραυματίας.
Θα είναι ο Σεμπά; Και αυτός το αξίζει αν αναλογιστεί την εικόνα του στις αναμέτρησεις με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ.
Θα είναι ο Ερνάνι που ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω μια συμμετοχή σε 11άδα; Και ο Πορτογάλος κάποια στιγμή για να βγει σε... πρώτο πλάνο, θα πρέπει να πάρει μια ευκαιρία.
Για τους άλλους; Για τον Φουστέρ, τον Κολοβό και τον Γιαννιώτα δεν το συζητάμε καν. Εκεινοι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ακόμη πιο πίσω στις επιλογές. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν όταν και αν επιλεχθούν όχι να παίξουν, αλλά να γίνουν με τη παρουσία τους απαραίτητοι.
Αυτό είναι εν πολλοίς και το χαρακτηριστικό του φετινού ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Οι αμέτρητες επιλογές. Το να μην έχει τελικά σημασία ποιος λείπει, αλλά ποιος θα πάρει την θέση του. Και ισχύει για όλους. Ακόμη και για τον Ρομπέρτο που σε τελική ανάλυση είναι από μόνος του μια ξεχωριστή κατηγορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας πορτιέρο που κοστολογείται 7-8 εκατ ευρώ. Και ο Ισπανός να λείψει, υπάρχει ο Στέφανος Καπίνο. Ο καλύτερος νέος τερματοφύλακας της Ελλάδας.
Δεν ξέρουμε ειλικρινά, πως θα λειτουργήσει όλο αυτό σε βάθος χρόνου. Αν θα αποδειχθεί το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού ή αν θα αναγκάσει τους ανθρώπους του κάποια στιγμή, να διαχειριστούν μια σειρά από δυσαρεστημένους στα αποδυτήρια της ομάδας. Ξέρουμε όμως ότι εν πολλοίς για αυτό τον λόγο, ο Ντουρμάζ και ο κάθε ένας σαν τον Ντουρμάζ δεν θέλουν να χάσουν έστω ένα... δευτερόλεπτο που τους αντιστοιχεί σε χρόνο συμμετοχής.
Γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ότι ο «αντικαταστάτης» που θα επιλεγεί δεν θα αναγκάσει τον προπονητή στο επόμενο ματς να το... ξανασκεφτεί. Για το ποιος θα είναι τελικά ο βασικός.
Χτύπησε ολόκληρος Τσόρι, και σήμερα δεν είναι στο πλάνο της 11άδας του Ολυμπιακού. Λείπει ο αρχηγός Γιάννης Μανιάτης και πραγματικά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όταν επιστρέψει πως θα βρει χώρο συμμετοχής, όταν για τις δύο θέσεις των χαφ ήδη δεν... χωρούν ο Καμπιάσο, ο Μιλιβόγιεβιτς και ο Κασάμι.
Είναι σπουδαίο το επίπεδο, η ποιότητα αυτού του ρόστερ. Και όπως φαίνεται: Δεν επιτρέπει σε κανέναν όχι να λείψει, αλλά ούτε να «σκεφτεί» πως δεν θα είναι εκεί... Πολύ καλά κάνει ο Ντουρμάζ λοιπόν και δίνει «μάχη» με τον ίδιο τον χρόνο. Πολύ καλά κάνει και θέλει να είναι εκεί, το βράδυ του Σαββάτου. Γιατί στον Ολυμπιακό του Σίλβα, οι παρόντες είναι που γίνονται... πρωταγωνιστές. Ανεξαρτήτως του ονόματος στην φανέλα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής