ΠΑΟΚ: Stop και από την Πολιτεία

ΠΑΟΚ: Stop και από την Πολιτεία

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Stop και από την Πολιτεία

bet365

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, δεν θα βρεθούν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του Καυτανζογλείου για την αναμέτρηση της Κυριακής. Η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο της να σεβαστεί την απόφαση.

Μετά την Αστυνομία και η Πολιτεία απάντησε αρνητικά στην ανταλλαγή εισιτηρίων ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ενημέρωσε και τις δύο ομάδες πως δεν επιτρέπει καμία οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών στο Καυτανζόγλειο. Έτσι λοιπόν το θέμα έληξε άδοξα παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι δύο ΠΑΕ. Στον Δικέφαλο, ανησυχούν μη τυχόν οπαδοί της ομάδας προσεγγίσουν το εθνικό στάδιο κατά την μετάβαση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο. "Εμείς θα καλέσουμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να μην επιχειρήσει κανείς να προσεγγίσει το γήπεδο" είναι η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Το σίγουρο είναι πως η σκληρή προσέγγιση της αστυνομίας ως προς το συγκεκριμένο θέμα, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση, με το παιχνίδι της Κυριακής (18/10)να διεξάγεται μόνο με φιλάθλους του Ηρακλή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα