Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Gazzetta team
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

bet365

Ο Πανσερραϊκός βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο, όμως με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι Θεσσαλοί μπήκαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς, αφού μόλις στο 8', ο Τσιάρας έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των γηπεδούχων και με λόμπα από αριστερά κρέμασε τον Ανδρούτσο, ανοίγοντας το σκορ στις Σέρρες. Οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 15' με τον Σιάκκα να σημαδεύει άουτ προ κενής εστίας, αλλά ήταν ο ίδιος που κράτησε το 1-0 στο 32' στο σουτ του Ντεπέτρις.

Ο Πανσερραϊκός δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 69. Ο Φουρτάδο, εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, πέτυχε το δεύτερο του γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος, νικώντας με κεφαλιά τον Στρατηλάτη, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Στεριανού. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 85', όταν ο Ατματσίδης σέντραρε, αλλά η απόκρουση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έστειλε τη μπάλα στον Αγγελούδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το φετινό 2-1.

Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Περπερίδης (46' , Κουκόλης, Σιάκκας, Ολίσε (72' Τσιμίκας), Μπαλού, Ραμίρεζ (60' Φουρτάδο), Ατματσίδης, Μπεριάν, Αγγελούδης
Ολυμπιακός Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Ζέρης, Αρβανίτης, Τσιάρας, Φερνάντεζ (82' Νάστος), Νικολιάς, Μοράν (55' Πολύζος), Ντεπέτρις, Γουόρντεν (71' Τσιλιγκίρης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα