Μόνο ο Μεχία εκτός σε Πανθρακικό

Δημήτρης Τομαράς
Μόνο ο Μεχία εκτός σε Πανθρακικό

bet365

Ο Πανθρακικός συνεχίζει σε ανεβασμένους ρυθμούς την προετοιμασία του για το ματς με τον Πλατανιά. Μοναδικός απών ο Μεχία.
Πιο συγκεκριμένα, η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, που περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και ασκήσεις ταχυδύναμης. Στην συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στον τομέα της επιθετικής τακτικής, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης διεξήχθη δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.
Από την προπόνηση απουσίασε ο Αλφρέδο Μεχία, λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική της Ονδούρας, ενώ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε τον Ίγκορ Ντε Σόουζα να ακολουθεί το κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Η προετοιμασία, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League θα συνεχιστεί στην Κομοτηνή έως την Παρασκευή, όταν και η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει για τα Χανιά, όπου και θα προπονηθεί πριν το παιχνίδι του Σαββάτου (17/10 - 16:00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα