ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι διεθνείς

ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι διεθνείς

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι διεθνείς

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ είχε σήμερα (13/10) περισσότερους παίκτες στη Μεσήμβρια, καθώς επέστρεψαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή.

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις με τους διεθνείς να ενσωματώνονται κανονικά, πλην αυτών της Εθνικής Ελπίδων. Οι Σάμπο και Μακ που αγωνίστηκαν χθες (12/10) έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι άλλοι προπονήθηκαν κανονικά. Ο Στέλιος Κίτσιου επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη θλάση στη γάμπα και θα απουσιάσει για δυο περίπου εβδομάδες. Ο Γκόικο Τσίμιροτ ακολουθεί πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας.
Ο Παναγιώτης Γλύκος είχε μια ακόμα ημέρα άδεια καθώς έγινε σήμερα το μνημόσυνο των 5 ετών από τον θάνατο του πατέρα του Κώστα.Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα