Τρέχουν για Ιντερ Μοράτα, Πογκμπά

Γιώργος Καραμάνος
Τρέχουν για Ιντερ Μοράτα, Πογκμπά

bet365

Ατομικό με καλές προϋποθέσεις για το Derby d' Italia κάνουν ο Ισπανός φορ και ο Γάλλος μέσος, ενώ λόγω ανάγκης θα δοθεί συγχωροχάρτι στον Κάσερες. Δύσκολα να προλάβει ο Μάντζουκιτς.

Το βράδυ της Τρίτης η Ιταλία παίζει με τη Νορβηγία και από εκεί και μετά άπαντες στη χώρα μπαίνουν σε τροχιά για το Derby d' Italia. Στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, εκεί δηλαδή που υπάρχουν και τα σοβαρότερα προβλήματα, τρέχουν να προλάβουν. Οι Μοράτα και Πογκμπά δείχνουν ότι μπορεί και να είναι έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού με την Ιντερ.

Οι δύο τους ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και δείχνουν σημάδια βελτίωσης, αλλά εκείνος που παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος, είναι ο Μάντζουκιτς. Ωστόσο, στο ρεπορτάζ της Γιούβε γράφουν ότι ένεκα της ανάγκης θα δοθεί συγχωροχάρτι στον Κάσερες, καθώς υπάρχει ανάγκη να παίξει στα δεξιά αντί του Λίχσταϊνερ, που ίσως να μην προλάβει με τη σειρά του.

Ο Ουρουγουανός μπακ είχε τρακάρει μεθυσμένος και είχε τιμωρηθεί, μα τώρα η ομάδα τον έχει ανάγκη για αυτό το τόσο κρίσιμο ματς με τους Νερατζούρι. Εάν η Γιούβε δεν νικήσει, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το ενδεχόμενο ανάκαμψης της στη βαθμολογία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα