Πιο έντονα ο Πάρντο

Πιο έντονα ο Πάρντο

Gazzetta team
Πιο έντονα ο Πάρντο

bet365

Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο Κολομβιανός ο οποίος όμως φορτσάρει για το παιχνίδι του Σαββάτου. Την Τετάρτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Ντουρμάζ.

Είναι ουσιαστικά ο παίκτης που περιμένει ο Σίλβα και αυτός που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 11αδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο. Σε πρώτο πλάνο. Γιατί υπάρχει και το παιχνίδι με τη Ντιναμό την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φελίπε Πάρντο (περί ου ο λόγος) έκανε και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα. Αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς. Όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του Σίλβα για το ματς με την ΑΕΚ αλλά στο τέλος θα κρίνει ο Πορτογάλος ποιον θα χρησιμοποιήσει γιατί θα έχει στο μυαλό του και τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κοντά στην επιστροφή του είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος κι αυτός ανεβάζει ρυθμούς. Όσον αφορά στον Τζίμι Ντουρμάζ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Τότε θα γυρίσει στον Ρέντη, όπως και οι Ομάρ και Φινμπόγκασον που είχαν ματς με τις Εθνικές τους την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα