Με το δ-ΕΞΙ το Gazzetta F.C! (vid)

Gazzetta team
Με το δ-ΕΞΙ το Gazzetta F.C! (vid)

bet365

Εντυπωσιακή αρχή για την ομάδα του Gazzetta.gr που στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ιστοσελίδων νίκησε το Sdna.gr με το εμφατικό 6-0! Μαγεία από Τομαρά, δείτε σε βίντεο την απίστευτη γκολάρα.

Το βράδυ ήταν δύσκολο. Ο Κοντογεώργης έμεινε από βενζίνη ενώ πήγαινε να γεμίσει το ρεζερβουάρ λίγη ώρα πριν την σέντρα. Με την βοήθεια του Ντανοβασίλη τα κατάφερε και έβγαλε και τον σκύλο βόλτα λίγο αργότερα! Κατά τις 9.30-10 «έσκασε» παραγγελία στα γραφεία του συλλόγου με σουβλάκια για δύο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών(τα ονόματα είναι στην διάθεσή μας) ενώ ο Μίμης ο Τομαράς που από εδώ και στο εξής θα αναφέρεται ως «ΛεβανΤΟΜσκι» είχε ρεπό και μέχρι τις 11:30 κανείς δεν ήξερε σε ποιας γυναικείας ύπαρξης αγκαλιά βρισκόταν.

Κόντρα στα πολλά προβλήματα, η πρεμιέρα για το Gazzetta F.C στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων ήταν ιδανική! Απέναντι στο Sdna.gr το εμφατικό 6-0 ήταν μια εξαιρετική αρχή στην νέα χρονιά και τίποτα παραπάνω. Μην αρχίσουμε να αραδιάζουμε τώρα τα γνωστά κλισέ, «κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», «ήταν σημαντική νίκη αλλά ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα». Τα διαβάζετε, εξάλλου, κάθε Κυριακή από στόματα κανονικών ποδοσφαιριστών, όχι και εδώ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής, σε μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική παράσταση, ο γιος του Θεού, ο τύπος που πυροβολεί πιο γρήγορα από την σκιά του, το «βελούδινο σφυρί» του ελληνικού Τύπου, ο ένας και μοναδικός «ΛεβανΤΟΜσκι»! Δεν χρειάστηκε παραπάνω από δύο λεπτά και μία επαφή. Ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ μας έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, «έγραψε» το 3-0 στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και «κλείδωσε» την νίκη! Για αυτό είναι ο αρχηγός και ηγέτης αυτής της ομάδας, είναι ο άνθρωπος που θα βγάλει το κάρο από την λάσπη, εκείνος που θα λύσει τον κόμπο του ντελιβερά τις νύχτες Τσάμπιονς Λιγκ, είναι απλά ο εαυτός του.

Από κει και πέρα, εξαιρετικός ο πορτιέρο Τσίγκας που όποτε χρειάστηκε κατέβασε τα ρολά και κράτησε μέχρι τέλους το μηδέν, ο «Αλ Σαούλ», ο Αντώνης Σαούλης δηλαδή, έχει ανεβάσει επίπεδο το Gazzetta F.C με την πληθωρική του παρουσία σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, ο Δαλαταριώφ ήταν σκύλος που γαβγιζει και δαγκώνει κιόλας ενώ ο Γιώργος Τσακίρης έβαλε εμπειρία, κλάση και... τρέλα στα μετόπισθεν.

Ο Μελάγιες, το «χταπόδι», απέδειξε πως και οι μπασκετικοί μπορούν να παίξουν με επιτυχία ποδόσφαιρο, ο Τσιμπογιάννης σκόραρε, ο Μαρούδας θύμισε Κιελίνι με φανέλα... Δώνη στο μεγαλύτερο βράδυ της καριέρας του ενώ ο Ράμμας έδειξε γιατί θεωρείται και όχι άδικα ο «Μαραντόνα της Ηρακλείου».

Ο Μιχάλης Τσαμπάς σκόραρε, χάρισε και μια ασίστ ενώ ως παίκτης- προπονητής πιστώνεται την εικόνα της ομάδας. Ο «γυμναστηριακός» και πιο fit από ποτέ, Φώτης Καρακούσης θύμισε εκείνο τον πιτσιρικά που έκανε θραύση στις αλάνες του μαγευτικού Κιάτου στα 80's προσελκύοντας το ενδιαφέρον από τους μεγάλους συλλόγους της Κορίνθου ενώ ο αέρινος Κοντογεώργης πέτυχε μια απίθανη γκολάρα για το 2-0 αν και τραυματίας.

Ο Ρούσσος θύμισε τον συνονόματο του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους ενώ ο Αθανασίου άνοιξε και έκλεισε το σκορ(φοβερό ομαδικό γκολ το 1-0, με την μπάλα να περνά από όλα τα πόδια, τον Λέτο να σεντράρει από αριστερά και τον ''Άθαν'' με εναέριο βολέ να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό) αν και... κουτσός, καθώς στα γεράματα την είδε αθλητής και τρέχει στα γήπεδα Σάββατο και Δευτέρα.

Η νίκη αυτή όπως και όσες ακολουθήσουν είναι αφιερωμένες στον Νίκο τον Τσιώκο, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες είναι τραυματίας.

1η αγωνιστική πρωταθλήματος ιστοσελίδων:

Gazzetta-Sdna 6-0: (Αθανασίου 2, Κοντογεώργης, Τσαμπάς, Τσιμπογιάννης, Τομαράς)

*Ευχαριστούμε το «Eleonas Football Club» για την φιλοξενία και προσωπικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

 

Τελευταία Νέα